25. november 2020
connor-coyne-OgqWLzWRSaI-unsplash
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FCK leder efter ny træner: Vil have et mere offensivt udtryk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FCK leder efter ny træner: Vil have et mere offensivt udtryk

FCK har over en længere periode været kendt for et flot defensivt fundament i deres spil. Dette skyldes blandt andet de mange år, hvor holdet har haft den Norske Ståle Solbakken som cheftræner til at lede dem gennem kampene. Ledelsen hos FC København vil nu bygge ovenpå dette defensive fundament, som den tidligere cheftræner har opbygget, og leder derfor efter en ny permanent cheftræner for holdet, som kan give FCK et mere offensivt udtryk.
Følger du med i Superligaens kampe? Så kan du finde gode tilbud på odds med en bet365 bonuskode.

1-0 sejr mod AGF sikrer ikke en permanent stilling

Det er den midlertidige sportslige leder, William Kvist, der stod frem efter søndagens 1-0 Superliga-sejr mod AGF og udtalte sig om, hvad det er, at de leder efter hos en permanent cheftræner for holdet. De leder ikke efter en mand, der kan skabe en revolution, men efter en mand der passer ind i den type hold, som FCK er, og kan være med til at give holdet et mere offensivt spil.
På nuværende tidspunkt er Hjalte Bo Nørregaard, tidligere FCK-spiller, midlertidig cheftræner, og trods sejren mod AGF, er han langt fra sikret en permanent plads. William Kvist understreger i en artikel fra TV 2, at både hans selv og Hjalte Bo Nørregaard fra starten af har været klar over, at deres stillinger er midlertidige.

Vil gøre sit bedste for holdet

Hjalte Bo Nørregaard kommer fra en stilling som U19-træner, og der er hans anden kamp som cheftræner for FCK siden fyringen af Ståle Solbakken. Han understreger, at hverken han eller resten af trænerteamet bruger tid på at spekulere over jagten på en ny cheftræner. De lægger i stedet deres energi i at give FCK det bedst mulige forudsætninger for Superligaens kampe. Nørregaard sætter pris på den stilling som han på nuværende tidspunkt besidder, og håber på at kunne være med til at hjælpe holdet i den rigtige retning i forhold til den situation, som holdet lige nu står i.
Den næste udfordring som holdet nu står overfor i Superligaen, er kampen mod Lyngby på søndag den 1. november i Parken. Også her vil holdet formentlig være under Hjalte Bo Nørregaard som cheftræner.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?