29. september 2020
Sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Et godt bookingsystem er essentielt i din forretning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et godt bookingsystem er essentielt i din forretning

I en tid hvor Danmark og hele verden er præget af en krise i form af den nuværende Corona situation, så kan det for mange virksomheder give anledning til at kigge lidt indad. Kalenderen synes ikke længere at være så fuld som hidtil, hvilket kan give anledning til at tage et nærmere kig på de ting, som hverdagen normalt ikke tillader.

I denne artikel tager vi et kig på hvorfor at der er essentielt for din forretning at have et godt og sikkert bookingsystem, hvis du driver en forretning hvor aftaler er altafgørende.

Et bookingsystem optimerer processor i din forretning

Om din virksomhed er en massørforretning, frisør eller noget helt tredje, så lever du af at booke aftaler med dine kunder, hvorfor at det også er super vigtigt at denne del foregår struktureret og ikke blot på en blok papir.

Hvorfor tænker du måske?

For det første er det ikke praktisk at have alle sine aftaler langt ude i fremtiden på en blok eller fysisk kalender, da denne kan blive væk, blive våd eller på anden måde bortkomme. Derved kan du hurtigt miste overblikket over dine kommende aftaler, hvilket på ingen måde er optimalt.

Udover at være lidt en risiko, så kan det også være lidt mere udfordrende for dine kunder at booke en tid hos dig. I en travl hverdag hvor vi ikke altid har mulighed for at ringe inden for de almindelige åbningstider, så kan det være oplagt at gøre det muligt for dine kunder at bestille en tid til massøren om aftenen når børnene er puttet.

Hvis du på din hjemmeside har et bookingsystem eller blot som link på din facebookside, så åbner du op for at potentielle kunder kan se hvorvidt du har tid og ikke nødvendigvis behøver at fange dig i åbningstiden, hvor du måske endda er optaget med at behandle/servicere en kunde.

Hvad koster et godt bookingsystem?

Hvis du for nuværende har en dyr løsning eller endnu ikke har et bookingsystem, da du tror at det koster spidsen af en jetjager, så skal du læse godt med her. Et godt bookingsystem behøver nemlig ikke at koste spidsen af en jetjager.

Planway er et dansk bookingsystem, som hver dag hjælper en lang række danske erhvervsdrivende med at organisere deres aftaler og forsimple bookingprocessen både for dem selv, men ligeledes også for kunderne, som nemt og bekvemt kan booke aftaler i din kalender.

Systemet er både smart for kunderne, da det er nemt at finde ud af, men i høj grad også for dig som den selvstændige, da du minimerer mange af dine administrative opgaver. Planway booking systemet er altså den ideelle løsning for dig, som ønsker at optimere din bookingproces og måske endda åbne op for online booking, selvom det kan lyde kringlet.

Planway er også meget fleksibelt, hvorfor at det selvfølgelig kan tilpasses til lige præcis din forretning, fordi ingen virksomheder er ens, så standardiserede løsninger er på ingen måde attraktive.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?