24. september 2021
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Er du ude at lede efter gaver, men de skal være gode for klimaet? Læs med her

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Er du ude at lede efter gaver, men de skal være gode for klimaet? Læs med her

Henover de sidste par år, er vi alle blevet mere opmærksomme på, at vi skal passe på miljøet. Vi kan se konsekvenserne af mange års overforbrug, og nu er der en stor generation, der gerne vil gøre noget ved problemet. Det kan være, at du er en af dem, der gerne vil leve på en måde, så jorden ikke får det værre af dine handlinger. Derfor er du på jagt efter gaver, der passer på miljøet. Vi husker godt, hvor meget papir, der bliver smidt ud til jul, når alle åbner deres gaver op. Det vil du gerne undgå. Men hvad kan du så give i gave?

Elektronik

Elektronik er uanset hvad en dyr gave, men det kan være, at du er på jagt efter noget elektronik til gave eller dig selv. Men du ved også, hvor meget det skader miljøet. Hvad kan du så gøre? En god mulighed er at købe en brugte macbooks. Tanken kan måske sætte gang i nogle bekymringer, men du får faktisk 2 års garanti. Derfor hvis computeren skulle begynde at drille eller noget, kan du bare tage den ind og så ordner de den. Det er altså næsten det samme, som hvis du købte en ny MacBook.

Pak gaverne ind i stof

Det er faktisk muligt at købe sådan en slags stofpose, hvor gaven ligges ned i den. Du kan også strikke dine egne. På denne måde, bruger du ikke en masse overflødigt på bare at pakke gaven ind. Her kan du få gaveposen med hjem igen, og så har du indpakningen klar til din næste gave. Du skåner miljøet, men du skåner også din pengepung. Du skal ikke længere ud og bruge gentagende penge på indpakning. Du kan lave det ud af stof, og det holder længe.

Stemmer du til kommunalvalget i år?