16. januar 2019
sovendekvinde(1)
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Er du træt af at bruge briller og linser?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Er du træt af at bruge briller og linser?

Så sov dig fra din nærsynethed!

Med natlinser kan du sove din nærsynethed væk og dermed få et skarpt syn uden brug af briller, normale kontaktlinser eller laser-operation. Natlinsen er en formstabil kontaktlinse, også kaldet ortho K linse, som omformer øjets hornhinde, mens du sover. Når du tager linsen ud om morgenen, ser du perfekt resten af dagen.

”Mange vil gerne leve et aktivt liv uden brug af briller og linser, og dette problem kan natlinsen løse. Det er især attraktivt for sportsudøvere, da briller og linser kan genere, men alle kan have glæde af natlinser. F.eks. håndværkere, hvor brugen af almindelige linser kan være til besvær, eller dem der er generet af tørre øjne i forbindelse med brug af almindelige kontaktlinser”, udtaler optiker Didde Hansen fra Nyt Syn Søren Frid Optique.

I modsætning til en operation giver natlinser ingen varige forandringer eller risiko. Stopper du med at bruge natlinserne, vil hornhinden finde tilbage i sin oprindelige form i løbet af kort tid, og dit syn vender tilbage til udgangspunktet.

Hos Nyt Syn Søren Frid Optique tilbyder vi natlinser, der kan korrigere nærsynethed op til -4,5OD og bygningsfejl op til -2,5OD.

Natlinser anbefales også til børn og unge, da natlinser kan være med til at bremse udviklingen af nærsynethed.

Hvordan kommer jeg i gang med natlinser?

Først og fremmest vil vi gerne invitere dig til en uforpligtende samtale om natlinser, og hvad natlinser kan gøre for dig. Så laver vi en grundig synsundersøgelse (link3) og vurderer, om dine øjne er egnede til natlinser.
Da natlinsen er speciallavet, så den passer til præcis din hornhinde, skal der laves opmålinger af hornhinden. Det er en måling, vi udfører med vores ZEISS i.Profiler, hvor hele hornhindens overflade kortlægges. Det kaldes også en topografimåling og målingen er både smerte og risikofri.

Hør mere om natlinser

Besøg os i butikken og hør mere om natlinser, eller book en synsprøve på nytsyn.dk. Du kan også følge os på Facebook på Søren Frid Optique.