4. august 2020
Er din bolig klar til salg?
Er din bolig klar til salg?
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Er din bolig salgsklar?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Er din bolig salgsklar?

Byder det nye år på en store forandring for dig i form af en flytning, eller overvejer du blot at sælge, så kan man ikke komme uden om, at det første indtryk betyder alt. Vi indretter os alle med vores personlige stil og præferencer og efter flere år, ser man nærmest ikke sin egen boligindretning længere - men et hjem! Og sådan skal det selvfølgelig også være. For interesserede købere, og ikke mindst ejendomsmægleren, der skal sætte prisen på boligen, betyder en mere neutral stil dog alt - og det kan bestemme om prisen går 100.000 op eller ned.

Du skal derfor ikke til at rive vægge ned, installere boblebad eller nyt køkken, da købere ofte alligevel har deres egne forestillinger om nyindretning. Det er derimod lys, luft og overskuelighed, som du skal investere lidt kræfter og penge i. Derfor kan et mindre fornuftigt lån virkelig betale sig selv flere gange ind, så undersøg dine muligheder på www.quicklån.com.

Prøv at gå en tur gennem alle rum, eventuelt med en god ven eller et familiemedlem, som ikke bor i huset til daglig, og notér jeres tanker ned: Hvordan opleves rummene med friske øjne? Kommer der lys ind, er der overskueligt og kan man se muligheder for andre måder at indrette med møbler og opbevaring?

Lys betyder selvsagt meget, så det er derfor en meget god investering at male i lyse farver, og at sørge for at så meget lys som muligt kommer ind af vinduerne, for eksempel ved at få hængende gardiner eller persienner væk. Puds vinduerne og ryd vindueskarmene for alt for store planter og andre små genstande. Har du mindre rum, kan spejle virkelig forandre rumfølelsen og lysindfaldet. Prøv at hænge et stort spejl vandret på rummets smalle led eller hæng mindre spejle i en lille gruppe - det vil virke som et ekstra vindue, der lyser op og strækker rummet ud.

Opbevaring og ryddelighed er alfa-omega, når det kommer til fremvisningen af en bolig - tænk blot på de mange boliger i Hammerslag, hvor køkkener og borde står snorlige. Du skal selvfølgelig ikke forvandle din bolig til en side i BoBedre, som man rent praktisk ikke kan leve i - men tænk alligevel i at investere i opbevaringsmoduler i køkken og stue. Dekorative kasser i reolen giver mere ro for øjnene end rækker af farverige dvd’er eller forskelligt køkkengrej, der står legnet op på rad og række i køkkenet. Har du mange produkter, der står fremme på badeværelset, så undersøg muligheden for at indrette med et lille vægskab i stedet.

Er du så heldig at have en terrasse eller altan, så tæller førstehåndsindtrykket meget højt. Vi elsker vores uderum, fordi det er her vi nyder livet om sommeren med et koldt glas i godt selskab, men også fordi det giver en forlængelse af boligen. Læg derfor lidt arbejde i at peppe op med planter, siddepladser og gør i det hele taget indtryk af, at man også en frisk vinterdag kan sidde derude med en kop kaffe.

www.quicklån.com

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?