28. juli 2021
woman-in-tank-top-lying-on-bed-3807627
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Emma vs Tempur: Hvad er det bedste valg?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Emma vs Tempur: Hvad er det bedste valg?
Sponsoreret - 20. maj 2020 kl. 14:05

Dette indeholder sponsoreret indhold

De fleste kender det med at de skal hen og have en ny madras til deres seng. Men det kan være svært helt at vælge, hvilken madras man skal have, da der er rigtig mange forskellige muligheder på markedet. En madras er ikke hvilket som helst valg, da den er med til at danne grundlag for en god nattesøvn. Derfor er det vigtigt at få nogle gode madrasser til dit hjem. I denne artikel kan du læse mere om Emma vs. Tempur madrassen, så hvis du gerne vil læse om, hvorfor Emma madrassen er det bedste valg, læs med her.

Sådan finder du den bedste madras

Når du skal på udkig efter en ny madras, er det vigtigt at du nøje overvejer dine behov. En god madras er lig med en god nattesøvn, og en god nattesøvn er lig med en god hverdag med overskud på kontoen. Derfor er det vigtigt, at du finder en madras, der passer til dine behov. Det kan eksempelvis være du gerne vil have en mere hård madras, der passer godt til din ryg. Det kan også være du gerne vil have en mere blød madras, der støtter og former sig til din krop.

Emma vs. Tempur

Hvis du gerne vil have nogle gode madrasser, kan du kigge efter Emma madrassen eller tempur madrassen. Det er begge to bud på gode madrasser, der kan give en god nattesøvn. En tempur madras har gode ergonomiske egenskaber både med og uden betræk, men samtidig har den dårlig åndbarhed. En Emma madras har også gode ergonomiske egenskaber, samtidig med at den har en god åndbarhed. En tempur madras er udelukkende lavet af memoryskum, hvorimod en Emma madras er lavet af både memoryskum og koldskum. En tempur madras er 21 centimeter i højden, hvorimod en Emma madras er 25 centimeter. En sidste ting ved de to madrasser er, at Emma madrassen scorer højest i kvalitet og holdbarhed, hvor Tempur madrassen scorer lidt lavere.

Emma madras præsterede rigtig godt i samtlige test kategorier i Testfaktas test, og gik hen og blev kåret som bedst i test med scoren 8,1. Det betyder at den giver god ergonomi for såvel mindre som middelstore og større kropstyper. Modsat fik Tempur en score på 7,5 og derfor lavere samlet score, og dermed konkluderede testen at Emma Madrassen er det bedste valg af madras.

Vælg den testvindende Emma Madras

Hvis du gerne vil have en madras, der scorer bedst i test, har god holdbarhed, er åndbar og støtter kroppen ved ryg og skuldre, skal du vælge en Emma Madras. Der er både fordele og ulemper ved en Emma madras, men hvis man samlet set skal se på en Emma og en Tempur madrasserne, skal man klart vælge en Emma madras til sin seng. Hvis du vælger Emma får du tilmed også 100 dages prøve periode.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?