25. september 2020
billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elcyklen – fremtidens cykel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elcyklen – fremtidens cykel

Der er efterhånden ingen tvivl om, at en elcykel er et af fremtidens populære køretøjer – og det er både mht. transport og hobby. Salget af elcykler er næsten tredoblet fra 2010 – 2018. Og dette er der mange grunde til.
En elcykel er et transportmiddel som er miljøvenligt, og som du kan køre længere ture på uden at blive træt. Du kan derfor skifte bil og andre motorkøretøjer ud med elcyklen, som mange allerede har gjort.
Men hvilken elcykel skal du så købe? Det kan være svært at finde rundt i de mange forskellige varianter som findes på markedet. Hvad er godt? Er pris lig med kvalitet? Læs videre, og få svaret på, hvordan du skifter dit nuværende transportmiddel ud med fremtidens cykel.

Køb din elcykel hos HelloRider

HelloRider er Danmarks førende elcykel specialist. Her kan du finde et bredt udvalg af elcykler. På HelloRider.dk kan du bl.a. finde city elcykler, mountainbike elcykler, hybrid elcykler og elektriske cykler med frontlad. Du kan altså finde lige den elcykel, som passer til dig, og desuden få en professionel rådgivning. På den måde kan du være sikker på, at du gør et godt køb.

Gode råd til elcyklen

Det er altid en god ide, at prøvekøre din elcykel et sikkert og roligt sted, første gang du skal op og køre. Den kan nemlig føles en del anderledes, end en almindelig cykel. Motoren kan nemlig trække i nogle sekunder, efter at man er stoppet med at træde i pedalerne, og dette skal man vende sig til.
Du skal også være opmærksom på, at andre mennesker kan blive overraskede af din høje fart. Kører du derfor på en cykelsti med mange cyklister omkring dig, og generelt meget trafik, kan det betale sig at sænke farten en smule.
En elcykel er en del tungere end en almindelig cykel, på grund af elmotoren. Man skal derfor være opmærksom på dette, fx i skarpe sving, så man ikke risikerer at vælte. Det handler om, at vænne sig til sin nye cykel, da man sikkert har været vant til at køre almindelig cykel i mange år. Når du har vænnet dig til dette, er der intet at skulle være ekstra opmærksom på.

Elcyklen er sundere for dig

Der er ingen tvivl om, at det er en hel del sundere for dig, at tage elcyklen til arbejde, frem for bilen. På den måde får du både motion og frisk luft. Få din daglige motion og sollys, ved at cykle til skole og til arbejde.
Du kan også finde en helt almindelig cykel, uden elmotor, hos HelloRider.dk. Dette kan være smart hvis du har en meget kort distance til arbejde eller skole, og du gerne vil have lidt ekstra motion. Gå derfor ind og kig på det store udvalg af almindelige cykler, heraf bl.a. mountainbikes og damecykler.
Gør som mange andre danskere har gjort, og gå ind og køb din nye elcykel på HelloRider.dk. Med en elcykel får du et transportmiddel som er sundere for dig og for miljøet. Optimer derfor din hverdag, og køb en elcykel allerede i dag.

Har debatten om sexisme taget overhånd?