21. juli 2019
A1049
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: E-sporten vinder indpas

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

E-sporten vinder indpas

I 2018 vandt det danske professionelle Counter Strike-hold for anden gang finalen i ELEAGUE Major, der med rette kan kaldes en form for VM i computerspillet Counter Strike. Sejren var holdets anden af samme slags. Men live-transmittering af eventet på nationalt tv blev det ellers omdiskuterede e-sport for alvor sat på dagsordenen.
Begrebet e-sport er en forkortelse af elektronisk sport - det vil sige udøvelse af forskellige computerspil på konkurrenceplan. E-sport fylder mere på dagsordenen end nogensinde før, hvilket naturligvis afspejler en verden, der i stigende grad digitaliseres.

Gaming en populær hobby

Når computerspil nu dyrkes på konkurrenceniveau, skal det ses som et resultat af, at dyrkningen af den virtuelle verden i computerspil i tiltagende grad har været en populær hobby blandt voksne såvel som børn i mange år. I takt med den digitale udvikling, bliver computerspillene mere avancerede, og der er i dag i mange tilfælde tale om hele virtuelle universer, som i højere grad end nogensinde før lader spilleren leve sig ind i spillet.

Hvor mange måske førhen har været tilbøjelige til at anse computerspil, som noget der først og fremmest er tilregnet og dyrkes af børn, er gaming-verdenen i dag for folk i alle aldre. Nogle spil har sågar aldersgrænser på 18+ og er således helt eksplicit tilregnet voksne. Er du en af dem, som er helt vilde med gaming, dyrker du det enten på hobbyplan eller måske på professionelt niveau eller er du nybegynder i den store verden af gaming, er der masser af gaming info at hente. Læs blandt andet om, hvilke nye spil, der kommer, hvordan de anmeldes, find snydekoder eller find frem til det helt rigtige gaming udstyr.

Nem mad til den perfekte gaming-aften

Gaming er sjovt at dyrke alene, men der er en hel kultur omkring gaming, som formentlig kun er blevet styrket af det faktum, at e-sporten gradvist vinder indpas blandt konventionelle sportsgrene. Denne kultur omfatter blandt andet, at gamere mødes og spiller i selskab med hinanden. Som gamer er der få ting, der er sjovere og mere hyggelige end en god gaming-aften med alt, hvad der hører til.

Inviter vennerne over på en sjov aften med computerspil og lækker mad. Er du ikke den store helt i et køkken, eller vil du bare gerne sikre dig, at du ikke går glip af for meget af aftenen, bør du tænke i at vælge nem mad. Mangler du inspiration, kan du klikke dig ind på nem-aftensmad.nu , hvor du finder masser af gode idéer til nem aftensmad - perfekt til gaming aftenen. Find tips til hvordan du kommer på den helt rigtige idé til nem, men lækker aftensmad og find bunkevis af inspiration. Nem mad er naturligvis både nemt og hurtigt at tilberede, men har også den fordel, at det som oftest er relativt billigt. På den måde kan du holde den perfekte gaming-aften for vennerne uden hverken at bruge for meget tid i køkkenet eller for mange penge i supermarkedet.