10. august 2020
start kbh 2017
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dyrk sammenholdet til hyggelig motionsstafet i Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dyrk sammenholdet til hyggelig motionsstafet i Roskilde

Kolleger og venner fra Roskilde-området uddeler lørdag den 21. september highfives ved den årlige motionsstafet, Bike & Run Stafetten. Her mødes de i løbesko og cykeltøj – i hold á 3-8 personer – og gennemfører et holdmaraton sammen.

Bike & Run Stafetten er en hyggelig og social stafet, hvor alle kan være med. Det er ikke vigtigt, hvem der kommer først over målstregen – det er vigtigt, at man smiler og har det sjovt imens.

”Det særlige ved stafetten er sammenholdet mellem deltagerne. Alle hepper på hinanden, humøret er tårnhøjt – og de mindre motionsvante har en lige så stor stafetfest som dem i rigtig god form, der dyrker masser af motion til daglig”, fortæller den lokale stævneansvarlige, Claus Schou, formand for Roskilde Firma og Familieidræt.

Hvert hold tilbagelægger sammen en maratondistance på 42,2 km. Cykelruten, der skal tilbagelægges to gange, er på 13,6 km, og løberuten, der skal tilbagelægges 6 gange, er på 2,5 km. Som løber kan man altså ’nøjes’ med at løbe én runde på 2,5 km – og så kan en holdkammerat løbe en ekstra runde.

”Hver tredje af vores deltagere dyrker ikke anden motion end Bike & Run Stafetten, og det er fantastisk, at vi er med til at give flere mennesker en god oplevelse med motion – og vise dem, hvor sjovt det kan være, når man gør det sammen som hold”, lyder det fra Claus Schou.

Nye ruter – og masser af socialt samvær i nyt stævnecentrum Firmaidrætten

i Roskilde har budt velkommen til Bike & Run Stafetten siden 2011. Efter feedback fra deltagerne rykker stafetten i år til et nyt startsted – og deltagerne skal derfor også ud på nye løbe- og cykelruter i år.

”Vi har flyttet løbe- og cykelruterne ind i byen, og vi har flyttet start- og målområdet til Roskilde Tekniske Skole. Her kan deltagerne opholde sig i Sparekassen-teltet, mens de venter på deres holdkammerater, og holdene er også velkomne til at tage egne telte/pavilloner med, hvor de kan nyde medbragt mad og drikke – eller den lækre picnickurv, deltagerne kan tilkøbe, når de tilmelder sig.

Se ruterne på www.bikeandrun.nu under Roskilde, hvor du kan læse meget mere om stafetten i Roskilde, der har Sparekassen Sjælland og Vejlebo & Larsen ApS som lokale sponsorer.

Få endnu mere sved på panden med firmaidrætten i Roskilde Roskilde Firma

og Familieidræt arrangerer Bike & Run Stafetten i samarbejde med Dansk Firmaidrætsforbund (www.firmaidraet.dk), der blandt andet står bag de landsdækkende succeser Tæl Skridt (www.tælskridt.dk) og Arbejdspladsernes Motionsdag (www.amdag.dk).

Arbejdspladsernes Motionsdag bliver fejret landet over med sjove aktiviteter fredag den 11. oktober 2019 – også i Roskilde, hvor Roskilde Firma og Familieidræt glæder sig til at lave kollegamotion på en række af lokalområdets arbejdspladser.

Vil din arbejdsplads have besøg af den lokale firmaidrætsforening den 11. oktober til en sjov dag med smil, sved og super godt humør? Så kontakt foreningen på www.rfi.dk.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?