14. juli 2020
M_all
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Du og dine naboer vil elske din nye elscooter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Du og dine naboer vil elske din nye elscooter

NIU’s elektriske scootere, som kan køre op til 155 km på en opladning, kan nu fås i Danmark. De giver dig frihed på to hjul og behandler dit nabolag pænt med minimal støj og nul udstødning.

Hvis du gerne vil hurtigt og miljøvenligt til og fra arbejde på to hjul uden at få sved på panden, har du fået en ny, grøn valgmulighed, for verdens mest solgte el-scooter, kinesiske NIU, er kommet til Danmark.

NIU’s elektriske scootere, som blev lanceret i 2014, giver individuel frihed, er økonomiske og miljøvenlige, idet de hverken generer dit nabolag med støj eller udstødning.NIU gør det nemt og bekvemt at komme frem, og når der er brug for at lade scooterens batteri op, tages det nemt med fra rummet under sædet, så du for eksempel kan lade det op i din lejlighed på få timer.NIU-scootere har også cloud-forbindelse, og ved at bruge den kan du sende data om kørsel, batteriniveau mv. til din mobil.Teknologien fungerer samtidig som tyverialarm og viser scooterens position på NIU’s smartphone app.

Med sine grønne køretøjer har NIU givet den traditionelle scooter en genstart. Look, egenskaber og funktioner er videreudviklet og designet på en ny måde, der er unik for NIU.

Alle den klassiske scooters kendte egenskaber er blevet kombineret med de førende løsninger inden for elektromobilitet, hvor den kinesiske producent har valgt tyske motorer fra Bosch og batterier fra japanske Panasonic.

Scootere fra NIU er på kort tid blevet en succes med et salg på over 1 million enheder i Europa, Asien og USA.

I Danmark har NIU valgt Thomas Møller Pedersen ApS som samarbejdspartner, og den danske distributør kan nu præsentere Fa. Moto-Sport i Brønshøj som første forhandler, hvor du kan opleve og prøvekøre NIU’s el-scootere.

Book en prøvekørsel af NIU-modellerne hos Fa. Moto-Sport, Degnemose Allé 4-6, 2700 Brønshøj.

NIU’s danmarkspremiere omfatter de tre serier MQI +, NQI og UQi, som har varianter med tophastigheder på hhv. 30, 45 og 70 km/t. Nogle modeller kan køre op til 155 km på en opladning, og el-scooterne fra NIU fås fra kr. 16.000 inkl. leveringsomkostninger.

Se mere om NIU el-scootere på www.niu-danmark.dk.Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?