19. marts 2019
DSC05929
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dit nabolag!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dit nabolag!

Du sælger ikke bare en bolig. Du sælger også alt det rundt om. For selvom det er boligen, vi køber, er det nabolaget, vi flytter til.
Vores Nabolag gør dit lokalområde til en naturlig del af dit salg - helt fra køberne ser din bolig på danbolig.dk første gang.
En kombination af fakta og dine anbefalinger af lokale favoritsteder fortæller køberne om din boligs nabolag og hvorfor der er fantastisk at bo.
Det styrker din boligpræsentation og gør din bolig mere attraktiv.

Når man som køber af en bolig begynder at kigge efter ny bolig, kigger man også på, hvad der er i nærområdet, og her kommer det helt unikke 'Mit nabolag' ind i billedet. Her er der mulighed for at se lidt hint omkring området ved hver eneste bolig vi har til salg.

Der er mulighed for at se foreninger, indkøbsmuligheder, naturens fauna eller noget helt fjerde, og der kommer hele tiden flere 'spot on' steder på Mit nabolag.

Har du en bolig til salg eller blot kender området er der mulighed for at tilføje endnu flere punkter på nærområdet. Dette er med til at hjælpe kommende købere til at lære området at kende samtidig med de kigger efter ny bolig.
Det er nemt at tilføje dit favoritsted – prøv selv https://danbolig.dk/nabolag

Hos danbolig Roskilde-Lejre har vi god erfaring med ’Mit nabolag’ vores sælger er vilde med det og det samme er vores medarbejder.

Går du i salgstanker, så tøv ikke med at kontakte os https://danbolig.dk/bestil-salgsvurdering – vi står altid klar med en hjælpende hånd til et godt salg eller køb!