26. februar 2021
goh-rhy-yan-0vO0z83M4bc-unsplash
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Disse ting bør bestemt være til stede i den musikinteresseredes hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Disse ting bør bestemt være til stede i den musikinteresseredes hjem

Dette indhold er sponsoreret

Musik er en helt og aldeles fantastisk ting. Langt de fleste af os er farvet og formet af musik af en eller anden form. Nogen følger ikke meget med i, hvad der sker på den nuværende musikscene. Måske er de stået fra for længe siden? Måske har det aldrig interesseret dem? Andre bruger utrolig lang tid på at nørde alle de nyeste kunstnere og genre-strømninger, så de er fuldstændig opdateret på, hvad der foregår i musikkens verden. Men uanset, om man kun lytter til musik gennem bilradioen eller nørder igennem året rundt, så er musik noget, der spiller en rolle i alles liv. Måske er du en af de meget musikinteresserede? En af dem, der følger med i det fede og det nye? Eller også er du en af de nostalgiske, der nyder at spille det fra dine unge dage på repeat? Men hvis musik betyder meget for dig, så bør det vel også spille en rolle i forhold til, hvordan du indretter dit hjem? Men hvordan ser et musik-orienteret hjem lige ud? Hvad bør du anskaffe dig? Og hvordan laver du et hjem, der giver de optimale betingelser for at lytte til musik og være et hjem samtidig? For at hjælpe dig en lille smule på vej, så har vi selvfølgelig lavet en lille liste med nogle solide bud på ting, der bestemt bør til stede i den musikinteresseredes hjem. Så kan du nyde din musik på fuld drøn.

Et møbel lavet til musik

Er du en ægte musikelsker, så har du måske også en forkærlighed for vinylplader? Måske var du i live dengang, de var den primære kilde til musik. Eller også så har du været inspireret af retrobølgen og tilegnet dig en lp-samling. Vinyl kan ganske enkelt også noget andet, fordi man får en anderledes lyd. Men vinylplader fylder også meget, og det er ikke altid lige pænt at kigge på kurve og kasser fyldt med dem. Invester i stedet i et møbel med lp opbevaring. Hos Clic.dk kan du få en lækker kommode-løsning, hvor der er indbygget en udhuling til, at du kan have dine vinyler stående praktisk, hvor man stadig kan se titlerne og tilgå dem nemt.

Det rette udstyr

Er du en ægte musik-fanatiker, så skal du selvfølgelig også have noget ordentligt udstyr, når du skal lytte til musikken. Det går ikke, at du nøjes med en gammel forfalden højttaler eller en billig bluetooth-højtaler. Nej, invester i et ordentligt anlæg, der passer til dit hjem.

Den perfekte samling

Sidst, og måske vigtigst, så skal du selvfølgelig have den perfekte musiksamling. Om det er CD’er, vinyler, playlister på streamingtjenester eller lidt af hvert, så er det grundlaget for din musikinteresse. Og hvad skal du i øvrigt brugte et lp-møbel og et glimrende anlæg til, hvis ikke du skal spille det fedeste musik fra samlingen?

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?