7. maj 2021
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Din lokale revisor bør være nem at snakke med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Din lokale revisor bør være nem at snakke med

Et godt team af revisorer kan være med til at rådgive dig og din virksomhed i retning mod mere vækst samt sørge for, at du får mest muligt ud af skat og momsindberetning under den gældende lovgivning. Når det kommer til revisionsydelser som disse samt klassiske områder som budget, bogføring og regnskab, er det dog vigtigt, at du finder den helt rette revisor, som du føler, du kan snakke fortroligt med.

Med den nemme snak sker gode forretninger

Vil du gerne have god rådgivning og revision, giver det mening at være kritisk i jagten på den gode revisor og her udvælge den, som du klinger bedst med. Dette gælder ikke mindst, når de med deres faglige ekspertise skal være med til at guide dig og din virksomhed i den rette retning.

Der er ofte gode fordele at drage ved at vælge en nogenlunde lokal revisor. Det kan for eksempel være en revisor i Glostrup, der med kendskab til området kan være god til også at sætte sig ind i din forretning og på den måde hjælpe dig videre med god sparring og rådgivning. Hos mange revisorer er det muligt at besøge til en uforpligtende drøftelse af, hvorvidt denne vil være et godt match til dig og din virksomhed.

Abonnementsordninger fungerer godt for mange

Også med revision er det muligt at tilmelde sig en såkaldt abonnementsordning. På den måde bliver det muligt for at fast beløb at kunne ringe lige så meget som dit behov måtte lægge op til. Det kan gøre meget for den gode rådgivning at du ikke behøver stresse over, at priserne løber op hver gang du spørger om sparring. På den måde er det ofte også fordele at hente på bundlinjen, da mange finder sig selv mere motiverede til rent faktisk at opsøge den hjælp, de har betalt for.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?