24. maj 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Digitalisering giver nye muligheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Digitalisering giver nye muligheder

Digitaliseringen giver nye muligheder for virksomhederne for at effektiviserer arbejdsgange og processerne i virksomhederne. Med de nye muligheder kan virksomhederne hurtigt får mere for hånden, hvilket skaber øget vækst og effektivitet hos de danske virksomheder.

Udviklingshuset West Soft Development A/S hjælper dagligt deres kunder med at tilpasse sig den digitale fremtid. De hjælper med alt for teknisk integration mellem deres interne IT-systemer til udviklingen af platforme, der gør det nemmere for kunderne at møde virksomheden digitalt.

De oplever en stigende tendens blandt danske virksomheder, der kontakter med øje for at digitaliserer hele virksomheden og dens strutkur. Dette kan være alt fra simple ting som integration mellem regnskab systemet og virksomhedens interne system således de slipper for den ellers tidskrævende manuelle bogføring.

Digitalisering giver bedre service

Sammen med de øgede muligheder og effektivitet følger også bedre service. Visuel A/S er der et typehusfirma, har oplevet at deres kunder og potentielle kunder får markant bedre service efter digitaliseringen.

De kan nu i deres interne IT-systemer hele tiden følge processen i byggeriet og hurtigere og nemmere rapportere rundt til både kunden og håndværkerne om processen.

Vi har konstant vores telefon med os, og det gør vi nemmere kan kommunikere gennem vores systemer. IT-systemer behøver derfor ikke kun være på computeren, men kan lige så godt være fra en app, der er udviklet til formålet.

Events og digitalisering

Digitalisering af ikke kun for veletablerede virksomheder, der har pengene til at få udviklet deres egne systemet. Det kan ligeledes bruges af mindre virksomheder. Der findes ligeledes rigtig mange open-source systemer derude, der gør nemt for virksomheder nemt at rette på en allerede udviklet løsning.

Copenhagen Event Company, der er et eventbureau beliggende i København, har igennem længere tid brugt digitaliseringen til at både planlægning af afholdelse af events for deres kunde. Det giver helt nye muligheder, som vi ikke havde for 10 år siden, og dette skaber bedre oplevelser for både deltagere og arrangører.

Det er blevet nemmere at følge med i, hvad der sker og hvorhenne. Vi behøver ikke længere mødes fysisk for at gennemgå små detaljer, men dette kan gøres direkte i vores systemer, hvor alle relevante medarbejdere kan følge med i processen i det pågældende projekt.

Med den øgede digitalisering kommer også sikkerhed, som er et emne, der bør tages meget seriøst. Mange virksomheder har meget data og også personfølsomme data i deres IT-systemer. Dette skal konstant sikres mod uvedkommende, som hele tiden vil forsøge at komme ind på systemerne.