16. januar 2021
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dette skal du tænke på, når du starter virksomhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dette skal du tænke på, når du starter virksomhed

Der er mange iværksættere i Danmark, og det er især mange unge, der vælger at springe ud og starte egen virksomhed op. Det er dog ikke alderen, der er altafgørende for ens succes, og går du og overvejer, om du skal starte en virksomhed op lige gyldigt din alder, så kan du her få tips til, hvordan du skaber de bedste forudsætninger for dig selv og din virksomhed, hvis du ønsker at tage springet.

Sørg for at have et godt og solidt netværk i ryggen

Det lyder kompliceret at få, når man er ny i iværksætteri, men når man starter egen virksomhed op, kan det være en rigtig god idé at have et godt og solidt netværk i ryggen, som du kan sparre med, hvis du får brug for det. Et godt og solidt netværk kan give dig gode råd med på vejen og måske en hjælpende hånd, hvis du er heldig og ihærdig. Har du svært ved at finde ud af, hvor du skal starte henne, og hvem du skal tage kontakt til, så kan dette firma måske hjælpe dig på rette vej.

Det er også vigtigt, at du har styr på økonomien

Det kan koste mange penge at starte egen virksomhed op – især hvis man også skal opbygge et lager og en webshop. For ikke at ende med røde tal på bundlinjen med det samme er det vigtigt, at du har styr på økonomien, når du starter op. Når der er penge i overskud, vil du kunne investere i gode løsninger, som kan medvirke til fremgang i virksomheden, så du får en god start. Røde bundlinjer kan derimod betyde, at du må nedprioritere eller udsætte nogle vigtige ting for at få tingene til at hænge sammen. Klik ind på linket og bliv meget klogere på hvad der er bedst at gøre.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?