21. oktober 2021
Sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dette skal du som udlejer vide, inden du lejer noget ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dette skal du som udlejer vide, inden du lejer noget ud

Stort set hver eneste dag er der en ny som har et ønske om at flytte ud i en lejlighed. Faktisk er det så ofte, at udlejere knap nok kan følge med, med alle de mennesker som ønsker at leje sig ind. Det er derfor enormt vigtigt at du som udlejer har godt styr på de rette informationer, så du kan sikre den bedste mulige oplevelse med potentielle lejere. Har du derfor overvejet en digital kontrakt?

Der er rift om boligerne

Der er efterhånden kamp om de forskellige udlejere, fordi det har vist sig at der er flere lejere end der er boliger at leje ud. Der bygges konstant nye boliger, så flere kan få lov at leje et værelse eller en lejlighed. Problemet er dog, at det tager tid for disse boliger at blive bygget og lavet ordentligt. Imens er mange hurtigere om at tage kontakt til udlejere i håbet om at finde den helt rigtige lejlighed. Som udlejer er det en god ting at så mange er interesseret i at leje sig ind. Men derfor må man gerne være lidt mere kræsen ift. Hvem der lejes ud til. Der skal være en form for loyalitet imellem udlejer og lejer, i det der opkræves penge hver måned. Udlejer skal kunne stole på at disse regninger bliver betalt og lejer skal kunne stole på at udlejer ikke tager overpris. Den bedste måde at få en ordentlig start på relationen er ved at benytte sig af en digital lejekontrakt. Denne er helt ideel for både udlejer og lejer, i det alle oplysninger står digitalt fremfor på et papir der let kan blive væk. Her skrives alle de vigtige oplysninger ned. Udover disse oplysninger det også muligt at tilmelde sig et SMS-system, så lejer får en besked ved bestemte regninger og f.eks. el-udgifter.

Flere billige boliger på vej

Det går ikke at der ikke er nok lejligheder og boliger til alle. Derfor er regeringen i fuld gang med at gøre plads til masser af nye boliger, som forhåbentligt vil gøre det nemmere for den almene borger at leje sig ind. Problemet er dog ikke kun at der ikke er nok, prisen er også med til at sætte en stopper for mange indflytninger. Derfor har regeringen valgt at skal være flere almene boliger til 8000 i store byer. Én ting er at have for få steder for folk at leje sig ind, men hvis prisen ikke er til at betale, så kan der være massevis af nye boliger, men ingen indflyttere. Det skal ikke koste en formue at leve. Som udlejer er det svært at vide præcist hvad de generelle regler og love omkring bolig mm. Er. Derfor kan det være en god idé lige at tage et kig på det du skal vide som udlejer, så du på den måde er sikker på at du er helt indforstået med hvad der gælder både for lejer og for udlejer.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?