7. juni 2020
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det skal du vide om tandimplantater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det skal du vide om tandimplantater

I dag er der stort set ikke noget, som du ikke kan få lavet ved din krop og udseende. Det gode ved det er, at du nemt kan få rettet op på de ting, som du f.eks. er utilfreds med. Du kan bl.a. også få tandimplantater, hvis du mangler én eller flere af dine tænder og er utilfreds med det.

Hvad er tandimplantater?

Når du får et tandimplantat, vil det sige, at du får en tandlæge til at genskabe den eller de tænder, som du mangler. Et tandimplantat bliver lavet af titanium, hvilket er et stof, der med tiden vil blive integreret som en naturlig del af din kæbeknogle. Med tiden vil det altså føles præcis som en rigtig tand. Det tager typisk 3-6 måneder, før implantatet har vokset sig rigtigt fast. Hvis du ønsker at få lavet sådan en behandling, tilbyder de blandt andet at lave tandimplantater i Roskilde.

Derfor skal du få lavet tandimplantater

Du skal få lavet ét eller flere tandimplantater, hvis du mangler nogle tænder og er utilfreds med det. Hvis det er en stor usikkerhed for dig, vil det være en kæmpe lettelse af få det lavet. Du skal ikke længere gå og tænke på det, som du gjorde før. Det er forskelligt, hvor meget sådan noget fylder for hver enkelt person, men det vil uanset hvad være en stor lettelse at få det fikset. Lige præcis tandimplantater har også den fordel, at de ikke kræver noget speciel vedligeholdelse udover almindelig tandpleje. Desuden er det en smertefri behandling, som du ikke behøver at frygte.

Har du spørgsmål til tandimplantater?

Der er mange, der blander forskellige tandlægefagtermer sammen. Hvis du stadig er i tvivl om, hvad tandimplantater helt er eller du har yderligere spørgsmål, kan du altid kontakte din lokale tandlæge, som helt sikkert kan svare på dine spørgsmål.

Nu åbner svømmehaller og fitnesscentre op igen. Er du bekymret for øget smittefare med Covid-19 de pågældende steder ?