26. marts 2019
casino
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Derfor har LeoVegas taget Danmark med storm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Derfor har LeoVegas taget Danmark med storm

Det er nu mere end et år siden, at LeoVegas åbnede som bookmaker i Danmark, og man må sige, at Uffe Holm og co. har gjort en flot entré. I denne artikel kigger vi nærmere på, hvordan det er lykkedes for LeoVegas at etablere sig som en seriøs og konkurrencedygtig bookmaker på meget kort tid.

Uffe Holm, Thomas Graversen og Nadia Nadim

Den kendte komiker Uffe Holm var hurtig til at indgå et samarbejde med LeoVegas, og siden har den tidligere fodboldspiller Thomas Gravesen og en af de bedste danske kvindelige fodboldspillere, Nadia Nadim, også meldt sig under fanerne. LeoVegas har på kort tid formået at tilknytte populære ambassadører, og dermed har de været i stand til at styrke deres brand, ligesom de har kunnet lave underholdende reklamefremstød.

Stort spiludbud og pæn tilbagebetaling

Da LeoVegas gik ind på det danske marked, var det med anerkendte Kambi som allieret. Bookmakeren får sin sportsbook leveret af Kambi, som for længst har bevist sit værd med en række succesfulde samarbejder (blandt andet med Unibet). Det betyder, at spiludbuddet er meget stort (du kan spille på hele 40 forskellige sportsgrene), og det betyder også, at oddsene er konkurrencedygtige (94 % i gennemsnitlig tilbagebetaling). Mange spillere kan godt lide at oddse på fodbold, og her udmærker LeoVegas sig ved at have et hav af spilmuligheder på de allerstørste kampe, inklusive spændende spiller-specials. Er du til langtids- og vinderspil kan du desuden glæde dig over, at LeoVegas er gode til at komme ud med deres odds tidligt.

Live streaming og Cash Out

LeoVegas udbyder live streaming af flere forskellige sportsbegivenheder, og det fungerer som et fantastisk supplement til live betting-sektionen. Det ER simpelthen bare sjovere at overvære de begivenheder, man spiller på. Du kan live streame sportsgrene som fodbold, tennis, basketball, håndbold og meget andet. Til at forbedre liveoplevelsen yderligere har LeoVegas etableret en Cash Out-funktion, der fungerer. Med denne funktion kan du interagere med dine væddemål (lukke med gevinst eller tab), allerede inden begivenhederne er færdigafviklede.

LeoVegas FC og fede kampagner

Uffe Holm og co. tager sig særligt godt af deres eksisterende spillere. Med kampagnen LeoVegas FC kan spillerne score freebets og profitboosts uafbrudt (ved at spille på live-fodbold fra mobilen), ligesom de kan opnå deltagelse i den såkaldte Premium Club, hvor der er endnu større præmier på højkant. Og kampagnen er bare én af mange kampagner, som bookmakeren løbende ruller ud.

Har du ikke allerede fået oprettet din konto, tager LeoVegas imod dig med et freebet på op til 1.000 kroner. Bookmakeren matcher dit første spil, hvis dette sættes med mellem 100 og 1.000 kr. i indsats til mindst odds 1,80 inden for de første 60 dage. Vilkår gælder.

Overskueligt website med søgefunktion

Websitet er meget overskueligt, og det er nemt for dig at finde frem til de begivenheder, du er interesseret i. Du kan søge disse direkte frem via søgefunktionen, eller du kan vælge ”Gennemse sport” og filtrere på sportsbegivenheder. Når du har fundet dine ønskede spil, vælger du blot disse, og så dukker spilkuponen automatisk op.