30. november 2020
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Derfor er campingvogne fyldt med muligheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Derfor er campingvogne fyldt med muligheder

Når du har en campingvogn, åbner det pludselig op for en masse nye muligheder. Du har mulighed for at tage på ferie rigtig mange forskellige steder på dine helt egne præmisser. Det gælder både sydpå men også herhjemme i Danmark.

Du kan vælge at spænde campingvognen bag på bilen og så bare køre afsted på tur med familien. I kan vælge at tage en tur til Nordsjælland eller til Sydsjælland, eller I kan vælge at tage en tur til Jylland. Det er derfor, at en campingvogn er så fantastisk, I er nemlig ikke bundet af en bestemt lokalitet.

Nyd friheden

Fordi campingvognen ikke er bundet til en bestemt lokalitet, betyder det, at det er en ferieform med en helt speciel frihed. I er ikke tvunget til at besøge et helt bestemt sted eller til altid at besøge det samme sted. I kan helt selv vælge, hvor turen skal gå hen næste gang. Men I kan også sagtens vælge det samme sted hver gang, hvis det er det, I helst vil, da mange campingpladser tilbyder muligheden for, at I kan blive fastliggere.

Campingferie er også en god måde at samle familien. Tager I for eksempel på tur i en Adria campingvogn, har I god mulighed for at hygge jer sammen som familie, men der er også plads til fred og ro, når nogen har brug for det. Så køb en Adria campingvogn med plads til hele familien, hvis du ønsker den perfekte campingvogn til din familie.

Vælg den rigtige størrelse

Du har mulighed for at vælge mellem flere størrelser, så du kan få en Adria campingvogn i den størrelse, der passer til jer. Der findes nemlig flere forskellige udgaver, så I kan få den plads, I har brug for, om I så er to eller fire i jeres familie. Dertil findes også modeller, som er mere luksuøse end andre.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?