12. juli 2020
SN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Der er mange måder at få råd til nyt tøj på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er mange måder at få råd til nyt tøj på

Er du træt af, at det altid skal være så dyrt at købe nyt tøj? Hvis du gerne vil have råd til nyt tøj, og du måske endda går meget op i mode, er det meget ærgerligt, hvis det kniber lidt med pengene.

Hvis man skal købe tøj fra ny, kan man ikke altid regne med, at det er helt billigt - så er det jo genbrugsbutikkerne, man skal kigge i - men der er heldigvis også andre måder, du kan få råd til nyt tøj på. Hvis du er interesseret i at finde ud af mere om det, kan du se med lige her.

Spar hvor du kan

Når det handler om penge, handler det også meget om at prioritere. For hvis man har en meget middelmådig indkomst, siger det sig selv, at man ikke bare kan købe alt det, man gerne vil have.
Hvis du så går meget op i mode, må du jo prioritere tøj køb højest, og det betyder altså også, at der er nogle andre ting, som du må skære ned på. Du kan eksempelvis vælge at bruge færre penge på ferier, mad, streamingtjenester eller cafebesøg. For hvis man gerne vil have penge til nyt og moderne tøj, skal man altså også være klar på, at det kommer til at koste en del penge.
Så få styr på dine prioriteter og find ud af, om der er nogle steder, hvor du kan bruge lidt færre penge - så er der nemlig flere penge til tøj.

Hold øje med udsalg

At spare penge er altid godt, og det kan du eksempelvis gøre, hvis du primært shopper, når der er udsalg. Det sker ofte, at man har købt en flot bluse eller et par bukser, og så ugen efter, når tilbuddene rammer, så er de selvfølgelig sat ned i pris.
Det er meget uheldigt, men dette kan du undgå, hvis du bare siger til dig selv, at alt det tøj du køber, skal købes på udsalg. Der er nemlig rigtig mange penge at spare, hvis man køber sine ting på udsalg. Så kan du sørge for at få shoppet ordentligt igennem, når tilbuddene endelig rammer, for der kan du få en masse nyt tøj til rigtig fornuftige priser.

Brug rabatkoder

Udsalg er en måde at finde tøj til billigere penge på, men der er også en anden metode, som giver dig muligheden for at få tøjet til en billigere pris. Her er der selvfølgelig tale om rabatkoder.

Rabatkoder kan du finde mange steder, og der er faktisk også rigtig mange online tøjforhandlere, som giver rabat, hvis man køber fra deres side første gang, eller hvis man køber for et bestemt beløb.
Det er eksempelvis muligt at finde rabatkoder til en online tøjbutik som TEEshoppen, hvor du kan få lidt rabat på de ting, som du køber. I det lange løb kan det faktisk også spare dig for en del penge, som du så kan bruge på endnu mere nyt tøj.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?