3. juni 2020
I næsten 100 år har Kjerulff A/S solgt biler - her er det en lastbil, som blev solgt til en lokal vognmand. Porten bagved er indgangen til Langes Gård fra Nytorv, og butikken bagved er i dag Søstrene Grene.
Og her er det så Kjerulff A/S anno 2020 med Torben Kjerulff og Søren Blumow sammen med en af de nye KIA hybrid plug-in biler.
I næsten 100 år har Kjerulff A/S solgt biler - her er det en lastbil, som blev solgt til en lokal vognmand. Porten bagved er indgangen til Langes Gård fra Nytorv, og butikken bagved er i dag Søstrene Grene. Og her er det så Kjerulff A/S anno 2020 med Torben Kjerulff og Søren Blumow sammen med en af de nye KIA hybrid plug-in biler.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: ”Den helt rigtige beslutning”

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

”Den helt rigtige beslutning”

I næsten 100 år har familien Kjerulff solgt biler i Slagelse – lige fra de første Ford modeller, over krigsårenes ”kakkelovnsbiler” til KIA succesen.

Efteråret 2001. Torben Kjerulff er kørt til Fredericia for at sige goddag til den danske KIA importør. Og forklare, at Kjerulff A/S da skal sælge det nye, og i Danmark næsten ukendte koreanske bilmærke på Vestsjælland.
Indtil da har man her i landet kun kunnet se bilerne på internettet. De få kunder måtte købe dem ud fra billeder, uden nogensinde at have siddet bag rattet i en af dem.

- Når bilen så kom hjem fra Sydkorea, blev man ringet op, at nu kunne man komme og hente bilen i en telthal i Fredericia. Der var ingen forhandlere – kun serviceværksteder. Vi havde længe ledt efter et nyt bilmærke, og jeg så mulighederne med netop KIA Motors. Det viste sig at være den helt rigtige beslutning, fortæller Torben Kjerulff.

18 år senere er KIA det mest solgte hybrid plug-in bilmærke i Danmark, og det eneste med 7 års garanti, så Torben havde set helt rigtigt.

Bilforretning midt i byen

Gustav Kjerulff startede som automobilforhandler den 21. februar 1921. Dengang boede familien på 1. salen over forretningen på Nytorv 8 midt i Slagelse.

I dag sælger Kjerulff A/S ca. 600 biler om året – ca. lige mange brugte og nye. Og med alle de nye typer af miljøvenlige biler og biler som er tæt på kunne køre selv, forudser Torben en fremtid, som kommer til at vende op og ned på bilbranchen.

- Der kommer til at ske lige så meget i de næste ti år, som i de sidste 40 år. Allerede nu kan min bil næsten tænke selv – den stopper, hvis bilen foran stopper, den blænder selv op og ned, den passer på overhalinger bagfra, den kan selv parallelparkere, den husker, hvordan jeg sidder bedst og der er kameraer hele vejen rundt, så jeg ikke kører ind i noget. Og det bliver kun vildere, fortæller Torben.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?