19. april 2021
minfo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De gode barndomsminder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De gode barndomsminder

Skønne skønne Næstved, alle de gode barndomsminder fra byen. Du glemmer aldrig i lange ture i enten Fruens Plantage eller Klosterskoven med familien. Bøgen springer ud og blomsterne dufter himmelsk. De lange cykelture og løbeture i skoven har givet dig utallige skønne minder om en fredfyldt og fantastisk barndom. Når solen stod højest og skovturen var slut, var havnen altid det næste der skulle besøges. En tur i kano og en stor isvaffel på havnefronten kunne redde enhver dårlig stemning. Og når familien rigtig skulle forkæle sig selv blev det til en tur på en af de mange hyggelige restauranter eller cafeer i Næstved Bymidte.

Forestil dig lige alt dette? Det lyder skønt ikke?

Men tiden er desværre en anden nu og barndomshjemmet skal sælges til fordel for et nyt vidunderligt sted at bo.

Få hjælp til at komme videre

En ejendomsmægler i Næstved kan give dig en god oplevelse ved en ellers træls situation. Det er ikke altid let at skille sig af med det man holder af, og især ikke når der så er tale om ens barndomshjem. Men det kan blive nødvendigt, og derfor er det rigtig vigtigt at boligsalget bliver en god oplevelse. Når du skal sælge din bolig i Næstved skal du først og fremmest sørge for, at finde den rigtige ejendomsmægler. Valget af en mægler der passer dig, kan være utrolig svært, hvorfor det også anbefales at du tager kontakt til minimum tre forskellige ejendomsmæglere i Næstved.

Ideen om at få tilbud fra minimum tre forskellige ejendomsmæglere er rigtig god, da det er meget forskelligt fra ejendomsmægler til ejendomsmægler i forhold til at hvad han eller hun lægger vægt på ved din bolig. Der kan derfor være stor forskel på hvordan mægleren vælger at vurdere og prissætte din bolig, når den skal sættes til salg.

Giv din bolig en hjælpende hånd på vejen

Hvis du ønsker den bedst mulige boligvurdering er der et par små tips du kan følge. Det handler selvfølgelig om hvordan din bolig fremstår, når eventuelle ejendomsmæglere og købere kommer på besøg for at se på den.

Hvis du sørger for at rengøre din bolig, male væggene hvide og holde indretningen enkel, så er du godt på vej. For netop de hvide vægge, den enkle indretning og den nyslåede græsplæne er med til at den bolig fremstår bedre i modtagerens øjne, og det kan hjælpe dig til, at din bolig bliver solgt hurtigere og til en bedre pris.

Hvis prisen matcher dine forventninger og passer til markedet, så vil det gøre arbejdet lettere for en ejendomsmægler i Næstved, og så kan din bolig være solgt på ingen tid.

Du kan altid læse mere om boligvurdering, ejendomsmæglere og hvordan du shiner din bolig op på MæglerInfo.dk.

Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?