18. april 2021
vincent-keiman-ul_m5dHThaM-unsplash
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De bedste gadgets til hus og have

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De bedste gadgets til hus og have

Dette er sponsoreret indhold

I en verden, hvor der konstant kommer nye produkter på markedet, som reklamerer med at være uundværlige og bedre end konkurrentens, kan det være svært at navigere i, hvad der rent faktisk virker og er bedst i test. I de fleste tilfælde handler det også om at finde de gadgets, der matcher lige netop dine behov, hvad end det kommer til udstyr til køkkenet eller at finde den bedste gasgrill til sommerens grillaftener. Hertil findes der steder, hvor du nemt kan få et overblik over de bedste gadgets til hus og have - læs mere herunder:

Gasgrill

Gasgrillen bliver mere og mere populær i de danske hjem, og det kan der være flere grunde til. Først og fremmest er gasgrillen et mere bæredygtigt valg, da den forurener langt mindre end en kulgrill. Derudover er gasgrillen ideel til alle uanset, hvor lidt eller meget erfaring du har med at grille. Gasgrillen er nemlig let at håndtere, da du nemt kan styre og opretholde en konstant temperatur, hvilket i øvrigt gør gasgrillen perfekt til langtidsstegning. Desuden tager gasgrillen kun 5 minutter at starte op med et simpelt tryk på en knap - modsat kulgrillen, der er mere tidskrævende og utilregnelig.

Sous vide

Vil du kunne tilberede kød som på de bedste restauranter og som de dygtigste kokke? Med sous vide-udstyr kan du tilberede kød, der sidder lige i skabet hver gang. Sous vide er en tilberedningsmetode, hvor du pakker kødet ind i en vakuumpose, hvorefter det nænsomt tilberedes i et temperaturstyret vandbad. På samme måde som med gasgrillen har du nemlig mulighed for at styre temperaturen modsat tilberedning i ovnen eller på panden, hvor det er sværere at styre kødets kernetemperatur. Desuden er der ikke noget lækrere end mørt kød, der nærmest smelter på tungen!

Her skal du lede

Har du svært ved at finde den helt rigtige gasgrill eller det rette sous vide-udstyr, så er der hjælp at hente! Med Teststudiet kan du for eksempel få overblik over en række produkter til hus og have, der er bedst i test. På den måde kan du få hjælp til at finde lige netop den gasgrill, der matcher dine behov allerbedst, så du undgår at investere i et apparat, der ender med at samle støv. Og heldigvis for dig er der også lavet en sous vide test over det bedste udstyr, så du kan komme godt fra start!

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?