24. marts 2019
billede sko
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dansk eller internationalt design, når du skal vælge ur?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansk eller internationalt design, når du skal vælge ur?

Der kan være mange gode grunde til at købe et nyt ur, enten er dit gamle guldur nedslidt eller gået fuldstændigt af mode. Det kan også være du har brug for et ur, der kan meget mere, end bare at vise tiden. Men når du så skal købe et nyt ur, skal du så søge ud over landets grænser eller skal du prøve at finde noget, der stammer fra dit eget land?

Nationale varer skal ikke fragtes langt for at nå din dør, hvorfor det vil være bedre for miljøet at købe. Desuden må du også tænke over, hvordan du så får fragtet de lokale varer hjem. Det går jo ikke, du tager en lang tur i bilen, hvis du vil mindske CO2-udslippet. Derfor skal du nok have fat i cyklen.

Det kan også være, at du går op i at støtte det lokale (nationale) fremfor det internationale, fordi du hellere vil se pengene gavne dem i områderne nær dig, og skabe et bedre miljø. Det kan sagtens være, at varer fra Danmark kan konkurrere med store internationale brands. Du er måske også skeptisk over for disse internationale firmaer.

Hvis du ønsker at støtte dansk design, så er Skagen ure det helt rigtige valg.

100% dansk design med Skagen ure

Danmark har stor tradition for design. Primært indenfor indretning og mode. Der er mange danske mærker, der kan konkurrere med de helt store rundt omkring i verden, især indenfor ur-branchen har mærker som Skagen Design fået bred international anerkendelse.
Skagen ure er flotte og enkle. Det er et klassisk design. Elegante modeure til både herrer og damer. Ved at vælge dette danske design, får du ikke kun en veldefineret stil, men du støtter også ”lokale” produkter. Deres armbåndsure har manifesteret sig godt og grundigt i branchen. På mange måde kan man sige, at du får the best of both worlds, nemlig et dansk mærke, som samtidigt er internationalt anerkendt, og ikke går på kompromis med deres kvalitet.
Til den som ikke går op i at købe dansk, og samtidigt har brug for et mere praktisk ur, findes der masser af store udenlandske mærker.
Motion og Sundhed: Hvorfor vælge Garmin ure?
Til den som prioriterer eget helbred over at støtte dansk design, og ønsker et mere praktisk ur i den forstand, finder man et bredt udvalg af ure fra mærker som Garmin.
Hvis du f.eks. dyrker triatlon, maratonløb eller bare er en passioneret motionist, vil Garmin ure være et ideelt valg. Det er et mere praktisk valg end Skagen design, da det indeholder betydeligt flere funktioner. Garmin udbyder bl.a. multisportsure, som man kan bruge til svømning, løb og cykling. Derudover kan de måle alt fra hjerterytme til makspuls, så man ikke bliver i tvivl om, hvor god form man er i og hvordan man kan forbedre sin træning.
Garmin tilbyder altså ure, der appellerer til de mere sportslige typer som har brug for helbredsoplysninger hvor Skagen ure appellerer til dem, som gerne vil have et ur i et klassisk design.