18. februar 2019
Jeppe Vejlø
Foto: Jeppe Vejlø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brugernes Favorit har vind i sejlene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brugernes Favorit har vind i sejlene

Den internetbaserede virksomhed, Kids-world.dk, har i år haft ekstra meget vind i sejlene. Virksomheden blev bl.a. kåret som Brugernes Favorit, da foreningen for Dansk Internethandel (FDIH) uddelte priser.

Da kalenderåret skiftede fra 2017 til 2018, var det ikke til at vide, at der for alvor ville komme vind i sejlene hos den internetbaserede virksomhed, Kids-world.dk, der endte med at løbe med prisen som Brugernes Favorit ved E-handelsprisen 2018, og som tilmed flyttede i nyt domicil i Esbjerg.

Forud for E-handelsprisen og flytningen til det nye domicil ligger en stabil vækstrate over de sidste ti år.

Fra lille til mellemstor

Kids-world.dk er vokset fra at være en mindre virksomhed med en lille håndfuld ansatte til at blive en mellemstor virksomhed med over 80 medarbejdere tilknyttet.

Den store vækst bunder i en interesse hos forbrugerne til at handle nemt på internettet. Væksten har også været til at mærke på lageret, som i skrivende stund består af intet mindre end 36.000 aktive varenumre.

Varelageret vokser hele tiden og består af alt fra termostøvler til et smart boldbassin, hvilket i 2018 skulle vise sig at kræve mere lagerplads, end hvad der var tilgængeligt.

– Vi har længe manglet plads, så da vi fik muligheden for at overtage en større bygning i Esbjerg, var det det eneste rigtige at gøre, siger en glad Annette Nielsen, grundlægger og ejer af Kidsworld.dk.

Der er i sandhed kommet mere plads, nu hvor det gamle lager på 2.100 kvadratmeter er blevet skiftet ud med 5.000 kvadratmeter.

- At vi så kan krydre det hele med en E-handelspris som Brugernes Favorit er jo bare fantastisk! Det er en kæmpe anerkendelse, som vi er meget stolte af, siger Annette Nielsen.

Brugerne har valgt

E-handelsprisen er blevet uddelt siden 2000 og består af faste gengangere som bedste B2B-virksomhed og bedste nye e-handelsvirksomhed, der udvælges og kåres af udvalgte jurymedlemmer.

Brugernes Favorit er derimod den eneste kategori, hvor forbrugerne selv har stået for nomineringerne.

Kids-world.dk er en af Danmarks største webshops inden for tøj til børn og unge samt legetøj og tilbehør til børnefamilier.