18. februar 2019
bring naturen ind i dit hjem
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bring naturen ind i dit hjem med et smukt plankebord designet efter dine ønsker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bring naturen ind i dit hjem med et smukt plankebord designet efter dine ønsker

Plankeborde er ikke kun anvendelige som dagligdagsmøbler, de kan også fungere som et kunstnerisk monument i dit hjem. Et plankebord forener skønhed og funktionalitet, og vil du have et unikt plankebord fremstillet efter dine ønsker og behov, kan du kigge nærmere på Kærbygård, som er en fynsk møbelproducent med speciale i plankeborde. Find dit næste plankebord hos Kaerbygaard – eller læs mere om, hvad virksomheden byder på neden for.

Se og rør de smukke plankeborde i showroomet

Kærbygård har to showrooms i henholdsvis Odense og København, som man kan besøge, hvis man ønsker at se møbelproducentens møbler i levende live. Et plankebord fra Kærbygård er ikke billigt, da der bliver megen tid og kræfter på at håndlave hvert enkelt møbel. Derfor er det en rigtig god idé at udnytte muligheden for at se bordene i egen person og for at røre ved dem, så man får en fornemmelse af håndværket og det store stykke arbejde, som der bliver lagt bag hvert bord.

Besøger man showroomet i Odense, er det også oplagt at besøge værkstedet, hvori de smukke plankeborde bliver fremstillet. Værkstedet ligger nemlig på samme lokation som det odenseanske showroom, og man kan derfor få en god snak med håndværkere og designere, så man kan forventningsafstemme, hvad der kan lade sig gøre.

Deltag i skabelsesprocessen fra start til slut

Udover at skabe alle møbler fra bunden er Kærbygård også glade for at samarbejde med kunder, som er interesserede i at få lavet et unikt plankebord. Hos Kærbygård er der ansat snedkere, tømrere, træhåndværkere og mange flere, og derfor kan virksomheden nemt og hurtigt danne sig et overblik over, hvem der skal deltage i fremstillingsprocessen, så de rigtige kompetencer og fagligheder kommer på spil i de rigtige projekter.

Når du bestiller et plankebord fra Kærbygård, kan du være med helt fra begyndelsen, hvor plankerne bliver udvalgt fra lageret. Undervejs i processen kan du også kigge ind hos værkstedet og se, hvordan dit bord løbende nærmer sig fuldendelse. Ved at deltage i processen undgår du uønskede overraskelser, du får lige det bord og det udtryk, som du vil have, og fordi du har været med til at forme bordets endelige fremtræden, vil du også få endnu større glæde af det, når det kommer hjem til dig.

Vælg mellem dansk og udenlandsk træ

Kærbygård dyrker og råder over sin egen skov, og virksomheden går meget op i, at produktionen af plankebordene foregår bæredygtigt. For hvert træ virksomheden fælder, bliver der plantet to nye, og overskydende træ fra produktionen bliver brugt til at opvarme alle faciliteter på grunden. Intet skal gå til spilde. Og bruger Kærbygård ikke egne træer, har virksomheden kontakt til andre gårde med skove, hvorigennem de kan anskaffe sig træ.

Den fynske møbelproducent ved dog, at visse udenlandske træsorter er meget populære, for eksempel amerikansk valnød, og derfor importerer de også gerne, hvis dette ønskes.