26. september 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bliv klogere på kviklån

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bliv klogere på kviklån

Sponsoreret af Lead Supply

Af og til står man i en situation i sit liv, hvor man har akut brug for penge. Det kan der være flere forskellige årsager til, men når man står i sådan en situation, er det vigtigt, at man låner penge på en klog måde, så man får den bedste mulige rente, betaler sit lån af i den aftalte periode og slipper for at blive registreret som dårlig betaler. Du kan i denne artikel blive klogere på kviklån og også få vejledning i, hvor du skal låne fra, og hvilke firmaer du skal undgå.

Sammenlign lån fra forskellige låneudbydere

Når det kommer til at sammenligne kviklån, bør du undersøge den årlige rente hos de forskellige udbydere af kviklån. Her kan du erfare, at den årlige rente svinger en del. Derfor er det en god ide at sammenligne lån baseret på den årlige rente såvel som ÅOP.

Udbydere af kviklån har en tendens til at omregne den årlige rente til en månedlig rente for at få rentesatsen til at se lavere ud. Lad dig ikke narre af dette trick, men regn i stedet den månedlige rente om til en årlig rente, og sammenlign den med dine øvrige informationer. På den måde kan du nemmere vælge det bedste lån.

Du skal også huske, at de penge du låner skal tilbagebetales med månedlige ydelser, så det er vigtigt, at du ikke låner mere end du kan betale tilbage inklusiv rente. Jo flere penge du låner, jo højere er din månedlige ydelse, hvilket også betyder, at du skal være opmærksom når det kommer til at låne mere end du kan tilbage betale. Du kan ofte finde guides på internettet, der sammenligner og prismatcher kviklån. Sådanne sider er gode at benytte sig af, da du på den måde nemmere kan finde den bedste rente og den bedste lånemulighed.

Gør dit forarbejde

Inden du optager et kviklån er det en god ide, at du rådfører dig med din bank. På den måde kan du træffe din beslutning på et informeret grundlag. Du vil få en god og professionel rådgivning, og måske endda et lån med en bedre rente eller andre fordele. Efter den nye lovgivning omkring forbrugslån, er der flere fordele for forbrugerne. Først og fremmest vil låneudbydere automatisk være mere transparente, da du som forbruger allerede kender den maksimale ÅOP og det maksimale tilbagebetalingsbeløb. Til trods for dette, er det dog stadig en god idé at få kompetent rådgivning.

Stemmer du til kommunalvalget i år?