22. oktober 2020
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bliv klogere på IT-uddannelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bliv klogere på IT-uddannelser

Alle der har stået i en situation, hvor de har skulle vælge studie, ved, at det er rigtig svært. Det er svært at tage en beslutning om, hvad du vil med dit liv. Men det er vigtigt at huske på, at du kun kan handle ud fra, hvad du synes, er spændende nu og her.

Her kan du blive lidt klogere på it-uddannelse, it-supporter uddannelsen og it-uddannelsen på AAU.

Ligger din interesse ved IT?

Det er som sagt vigtigt, at du vælger ud fra dine interesser, når du vælger studie. Det skal være spændende og lærerigt at studere, men det er ikke spændende i ret lang tid, hvis ikke det er noget, som du virkelig interesserer dig for.

Du ved ikke nødvendigvis, hvad du gerne vil om ti år, så derfor er det det eneste, du kan handle ud fra.

Hvis dine interesserer ligger ved IT, kan du meget passende overveje en IT-uddannelse. Med en IT-uddannelse kan du f.eks. komme til at arbejde med at udvike digitale teknologier og bæredygtige løsninger af forskellige slags.

Mulighederne er mange

Uanset hvilken uddannelse du tager, er der som regel mange forskellige muligheder, når du engang er færdig. Du bliver sjældent bundet til noget specifikt med en uddannelse. Derfor må du ikke være bange for at vælge studie, for i sidste ende kan du bruge din uddannelse til meget forskelligt uanset hvad.

Når du vælger ud fra dine interesserer, sikrer du bare dig selv, at du er kommet i nogenlunde den rigtige retning.

Find det rette uddannelsessted

Du kan som regel tage den nogenlunde samme uddannelse mange forskellige steder. Du skal derfor finde frem til et sted, der passer til den måde, som du kan lide at studere på. Du skal desuden finde et sted, der ligger passende i forhold til dig rent geografisk.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?