17. september 2021
fitsum-admasu-oGv9xIl7DkY-unsplash
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bliv klar til sommerens løbeture med Brooks

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bliv klar til sommerens løbeture med Brooks

Sommeren er endelig over os. Blomster og træer er for længst sprunget ud, og løberuten er smukkere end nogensinde. Alt, der mangler nu, er det luftige løbetøj og de rette løbesko fra Brooks.

Hos Runnerslab er de eksperter i løb og løbeudstyr, og lige nu har de Brooks løbesko og løbetøj til dame og herre på tilbud, så du kan blive klar til at få en masse kilometer i benene i den danske sommervarme.

Matcher dine løbesko din løbestil og dine fødders behov?

Vi har alle sammen forskellige fødder, og derfor er det vigtigt, at dine løbesko matcher netop dine fødders behov. Har du bløde eller stive fødder? Hvor høj er din svang? Hvordan afsætter og lander du, når du løber?

Alt dette har betydning for dit valg af løbesko, hvis du vil undgå smertefulde belastningsskader.

Brooks Ghost 13, som er en neutral løbesko, passer f.eks. perfekt til dig, som har en neutral løbestil. I praksis betyder det, at man har en stabil opbygning i ankelledet, så anklen holdes lige når man lander.

I modsætning hertil laver Brooks også løbesko til løbere med pronation eller overpronation. Med denne type løbesko får dine fødder den nødvendige støtte og den rette stødabsorbering, som dine fødder og krop har brug for.

Brooks løbesko er for dig, der vil dig selv det bedste

Mange eliteløbere har allerede opdaget den uovertrufne kvalitet, som Brooks leverer med sine løbesko. Skoen sidder fantastisk på foden, og alle Brooks’ modeller er nøje udviklet til at give den optimale støtte, så din ydeevne og performance maksimeres.

Af samme grund bliver professionelle løbere og elitesportsudøvere også ved at vende tilbage til Brooks’ modeller. For her er man nemlig sikret kompromisløse kvalitetssko, som både dine fødder og din PR vil takke dig for.

Sådan klæder du dig bedst på til en løbetur i den danske sommervarme

Det er ikke kun med deres løbesko, at Brooks brillerer - det samme gælder deres løbetøj.

Især lige nu hvor kalenderen skriver kalenderen juli, og solen ind imellem regnskyl og regionale skybrud viser sit sommerskønne ansigt. Temperaturene ligger solidt over 20 grader, og den kommende tid lover masser af varme timer og dage.

Når man løber i de høje temperaturer, er det naturligvis vigtigt at være klædt ordentligt på. I praksis kræver det, at dit løbetøj effektivt kan transportere sveden væk fra kroppen, så det ikke sætter sig i tøjet og tynger dig undervejs.

Dertil skal materialerne være åndbare og luftige. På den måde holdes din kropstemperatur stabil og i balance, så du føler dig tilpas under hele ruten - uanset om den er 5 eller 25 kilometer lang.

Så kridt dine nye løbesko til, hop i det lækreste løbetøj fra Brooks, og kom ud og få det bedste ud af den danske sommervarme.

Synes du, at kommunen er der for dig?