25. juni 2021
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bliv klar til grillsæsonen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bliv klar til grillsæsonen

Sommeren nærmer sig med hastige skridt! Det betyder, at vi så småt er klar til at tage imod grillsæsonen. Hvis du elsker at grille, er du kommet til det helt rigtige sted! I de nedenstående afsnit vil du nemlig blive klogere på, hvordan du kan få mere ud af din grill i løbet af sommeren. I den sammenhæng vil du blive præsenteret for en pølsestopper, og hvordan den kan hjælpe dig med at grille de bedste pølser til venner og familie.

Måske er der en skjult pølsemager gemt i dig?

Når man skal have pølser til grillen, ender man ofte med at købe dem i supermarkedet, og det er en skam, fordi det er ikke særlig svært at lave sine egne pølser til grillen, når man først har lært teknikken. Når du har rigtige pølseudstyr, så får du muligheden for at lave lige præcis de pølser, som du gerne vil smide på grillen. Du bestemmer selv, hvilken smag de skal have og hvor store de skal være.

Tendensen i samfundet

I løbet af de seneste par år er der kommet mere og mere fokus på hjemmelavede ting. Dette er især aktuelt inden for madvarer, hvor eksempelvis surdej og syltelager har vundet indpas i en masse danske køkkener - og det er der god grund til. Det er nemlig en fantastisk følelse at fremstille sine egne madvarer - uanset om der er tale om en dej, en grøntsag eller noget helt tredje. Du kan gøre det samme med pølser, hvis du vælger at få fat i det rigtige pølseudstyr.

En grillmesters drøm

Når du står ved grillen og smider dine egne pølser på, så går alt op i en højere enhed. Du har været med helt fra starten, og nu hvor pølserne bliver smidt på grillen, kulminerer det. Værsgo at servér dine lækre pølser til de heldige gæster!

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?