21. januar 2021
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bliv fri for brillerne med en øjenlaseroperation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bliv fri for brillerne med en øjenlaseroperation

Det er helt almindeligt at have briller i Danmark. Der er nemlig rigtig mange danskere, der har en eller anden form for synsfejl. Og er du en af dem, der normalt bruger briller, så har du højest sandsynligt vænnet dig til brugen af dem. Det er måske ikke noget, der generer dig i hverdagen, hvilket jo er helt fint. Men alligevel så opstår der af og til situationer, hvor briller kan være en pestilens for nogle. Det kunne eksempelvis være, hvis du dyrker rigtig meget sport. Det er ikke hensigtsmæssigt at spille en fodboldkamp med briller. Det var det i hvert fald ikke for fodboldlegenden Bjørn Kristensen. Han tog fat i sin øjenlæge, og blev derefter brillefri. Det samme kan du også gøre.

Sådan behandler øjenlægen synsfejl

En øjenlæge som eksempelvis Øjenlægernes Center benytter sig af flere forskellige metoder til at behandle synsfejl på. Hvilken behandling der passer til dig afhænger altså af den pågældende synsfejl, du har. Det kan derfor varmt anbefales, at du tager kontakt til din foretrukne øjenlæge, og indgår i en dialog omkring din problemstilling. Så kan det være, at du eksempelvis får foreslået en øjenlaseroperation. Det kunne eksempelvis være ReLEx SMILE.

Hvad er ReLEx SMILE?

ReLEx SMILE og en øjenlaseroperation generelt lyder måske for nogle en anelse farligt. Men det er faktisk en meget skånsom behandling, som er gennemtestet i høj grad. Øjenlægernes Center har eksempelvis foretaget mere en 10.000 behandlinger med ReLEx SMILE, hvilket faktisk er europarekord. Det er en metode, som foretages med en meget avanceret laser. Den er mere avanceret end tidligere brugte metoder, hvilket giver dig et bedre resultat samt en hurtigere helingsproces. Det skyldes blandt andet, at den er mindre invasiv. Derfor vil din hornhindes stabilitet også være bedre efter operationen. Du kan bestille tid til en øjenoperation på nettet eller ved at ringe til Øjenlægernes Center.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?