9. juli 2020
#477-1010 - sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Biludlejning i USA - tips og tricks

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Biludlejning i USA - tips og tricks

Lej en bil på ferien i USA og nyd friheden ved at kunne køre hvorhen, du vil. Skal du på ferie med hele familien? Familieferier er skønne, men ofte skal der en hel del praktisk planlægning til, hvis man rejser med små børn. Læs med her og bliv klogere på billig biludlejning i USA.

Fordele ved en bil på ferien

Der er stor forskel på ferier. Noget der kan være en stor faktor, er om der er en bil involveret i ferien eller ej.

Tager man for eksempel på ferie i USA, er det ikke let at få sin egen bil med, da man skal krydse enorme mængder af vand. Derfor kan det være en god idé at leje en bil, når man er ankommet. For USA gælder det, at der er mange fine byer at opleve, men de fleste ligger med relativ stor afstand imellem sig.

Specielt hvis man rejser med små børn, kan det at have sin egen bil, gøre rejsen mere behagelig. På den måde kan man nemlig selv styre, hvornår man vil køre, samt hvor langt - og desuden hvor mange pauser, der skal være på vejen.

Lej en bil på ferien i USA og lad dig ikke begrænse!

Vær opmærksom når du booker

Når det gælder biludlejning i USA, og andre steder for den sags skyld, er det vigtigt at undersøge forsikringsforholdene. Du skal naturligvis sørge for at tegne de forsikringer, som du føler skal til, for at du kan føle dig sikker rent økonomisk, hvis et eventuelt uheld skulle ske.

Det kan dog være, at du allerede har en forsikring, der dækker billeje. Hvis du vil spare penge på forsikring, kan dette derfor være klogt at tjekke, inden du står ved en biludlejning.

Hvis du er ung eller kun har haft kørekort i kort tid, er det en god idé at undersøge, om der er en minimumsalder for leje af bilen eller særlige krav til kørekortet. Eksempelvis hvor lang tid det har været erhvervet, da du kan risikere ikke at måtte leje bilen, hvis du ikke opfylder kravene for biludlejning.

Mange muligheder

Der er naturligvis mange muligheder for at finde en billig biludlejning i USA. For biludlejning gælder det, at der er stor forskel i prisen de forskellige steder. Desuden kan der være forskel på, hvilke biler der lejes ud, og hvor god servicen er. Derfor kan det være en fordel at kigge på andre folks anmeldelser af biludlejere, før man kaster sig ud i at leje sin egen bil.

Tjek bilen ved udlevering

Når du har fundet en billig biludlejning i USA, som du føler dig tryg ved, er det vigtigt at du ved udlevering tjekker bilen for buler og ridser ved udleveringen. Hvis der er eventuelle skader, kan det være en god idé at dokumentere dem, ved at tage et billede.

Under alle omstændigheder bør du gøre opmærksom på skaden, så det ikke er noget du skal betale for ved afleveringen.

God tur!

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?