11. december 2018
Tøjbutikernes tilstedeværelse i lokalområdet forenes med en solid tilstedeværelse online.
Tøjbutikernes tilstedeværelse i lokalområdet forenes med en solid tilstedeværelse online.
Foto: Mediamodifier (C0)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Annonce: Tøjbutikker forener online og offline

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce: Tøjbutikker forener online og offline

Man hører ofte, at onlinehandel kvæler de fysiske butikker. Mange tror, at butikker lider under online shopping, og at mange forbrugere betragter de fysiske butikker som et gratis ”show room”, inden de køber online hos en anden (billigere) forhandler. Men virkeligheden er en anden. For besøger man Wagner eller Tøjeksperten, der er to herretøjskæder under PWT Group, summer der af liv i biksen – på trods af at butikkerne også sælger alle kollektioner online. I dag findes der hele 40 Tøjeksperten-butikker bare på Sjælland og i København og 11 Wagner-butikker i samme område.

Begge butikskæder bryster sig af at være tæt på dig. Deres tilstedeværelse i lokalområdet forenes med en solid tilstedeværelse online. For i butikken er der fyldt med kunder, der skal hente, returnere, bytte eller prøve de varer, som de har købt online. Webshoppen tilbyder nemlig massevis af ekstra services koblet til de lokale butikker, som gør det let, trygt og sikkert at shoppe tøj online.

Forestil dig, at du mangler en ny vinterjakke. Du er i tvivl om både mærke, størrelse og pasform, og derfor er dén slags større køb ikke oplagt at foretage online. Du vil nemlig gerne prøve jakkerne på, inden du vælger. Derfor undersøger du udvalget blandt Tøjekspertens vinterjakker og finder i ro og mag et par stykker, som du synes om, til den rigtige pris.

Nu kan du gøre flere ting

Enten kan du købe favoritjakken med det samme, og få den leveret hjem til dig eller til din nærmeste butik – begge dele er naturligvis gratis. Hvis du ikke vil lægge pengene ud, kan du blot reservere jakken i butikken og betale, efter du har prøvet den.
Du kan også bruge din egen stue som prøverum, hvor du køber flere jakker, som sendes gratis hjem til dig. Så kan du lige så gratis returnere de jakker, som du ikke vil have enten via post eller i din nærmeste Tøjeksperten-butik, hvor du også kan bytte til den rigtige størrelse.

Endelig kan du kvit og frit reservere jakkerne i din lokale Tøjeksperten, hvor du kan prøve jakkerne på og få hjælp fra det professionelle personale i din lokale butik. Her kan du efterlade de jakker, du ikke vil have, og tage favoritjakken med hjem.

I alle løsningsmodeller kombinerer man webshoppens store overblik, komplette udvalg og døgnåbne shop (endda hjemme fra sofaen!) med en nærværende og lokal butik, der giver købet en ekstra grad af service og sikkerhed. Man imødekommer de kunder, der søger fleksibilitet og overblik i en travl hverdag, men som stadig ønsker en personlig og tryg købsoplevelse. Det er en strategi, som mange danske butikker med et digitalt fokus implementerer for at gøre købsoplevelsen så enkel som muligt.
Udviklingen viser tilsyneladende, at online og offline i stigende grad smelter sammen for forbrugeren – til både butikkernes og kundernes fordel.