22. marts 2019
cykel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alternative udendørsaktiviteter til din efterårsferie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alternative udendørsaktiviteter til din efterårsferie

Læs med i denne artikel, hvor vi giver dig forslag til spændende og anderledes aktiviteter i din efterårsferie. Drop sofa-sumperiet og tag ud og oplev det smukke efterår i din by!

Tag familien med på cykeltur i byen

Bor du i en af Danmark større byer, og har resten af familien boende et godt stykke fra dig, så er det altid rart at få dem på besøg. Måske er du studerende, og har valgt af flytte til byen.

Når familien kommer på besøg, står de fleste studerende med 2 problemer. For det første er der sjældent nok plads i studieboligen eller den lille bylejlighed til, at der er plads til familien. For det andet, så er det svært at vise studie- og byliv frem til familien, når man bare sidder derhjemme eller på den nærmeste café og drikker kaffe.

Lej en omgang bycykler hos Rentabike.dk og tag din familie med ud på tur. På den måde kan i opleve forskellige og spændende oaser i byen, som du nyder til dagligt, men aldrig får vist frem til dem derhjemme. Med en tur rundt i byen, kan i få en på opleveren, og du kan vise dele af din hverdag frem til dem du holder af.

Prøv dit talent af på greenen

Hvis efteråret 2018 holder sig lige så pænt som den sommer vi har fået serveret i år, så kan der sagtens være overskud til lidt udendørs aktiviteter ud over det sædvanlige. Det kunne eksempelvis være en tur på golfbanen.

Hvad end du er øvet eller helt ny med køllen, så er er altså noget super cool og tilfredsstillende ved at mærke golfbolden flyve afsted, første gang den rammes rent. Hvis du ser efter i din omgangskreds, har du garanteret en onkel, en svigerfar eller en bekendt, som er ferm på en golfbane, og som gerne vil undervise dig for en dag.

Har du mod på det, så kan du også reservere hele din efterårsferie til en golfferie med Goldbreaks.dk. Her er det igen op til dig, om du vil være modig og eventyrlysten og tage af sted som nybegynder, eller om du vil tage af sted som mere garvet spiller. Er du nybegynder kan det være smart at alliere dig med en mere øvet spiller, eller at tage af sted som en gruppe. På den måde kan du både forbedre dit handicap, nyde et lunt og eksotisk klima og få nye venner på samme tid.

Drop biografen

Biografturen er for mange unge, par, børnefamilier og vennegrupper et must i efterårsferien. Når det er blevet koldt at være ude, og man allerede har brugt mange timer foran Netflix derhjemme, så kan det sommetider være rart at komme lidt ud og lave det samme.

Men skal du have et godt og stadigt super underholdende alternativ til biografturen, så bør du tage en tur i teatret. Teaterverdenen byder på mange forskellige slags forestillinger. Der er både noget for børn, familier og unge. Som noget relativt nyt, bliver der opsat flere og flere forestillinger der egner sig godt til unge og studerende. Det er teaterstykker som oftere og oftere inddrager det humoristiske, det satiriske OG det musiske, men på en lærerig og samfundsdebatterende måde.

Mange forbinder fejlagtigt teatret med fine kjoler, pli, gode manerer og det højere borgerskab, men en tur i teatret kan være ligeså spontan og afslappet, som en tur i biografen. Mange billetter fås til og med i sidste øjeblik til det samme som en dyr biografbillet koster, og de fleste steder kan du til og med nyde en øl før, under eller efter forestillingen – nogle steder må du endda tage den med ind.

Har du hverken råd til cykel-, golf- eller teatertur i dit efterår, så kan du tage et kig forbi tankpenge.dk, og undersøge dine muligheder for lidt mere økonomisk luft under vingerne i hverdagen. Rækker pengene til det, så foreslår vi dog at du starter din ferie med en tur i teatret, så du kan få lidt kulturel luft under vingerne.