17. december 2017
Mange danske husholdninger prioriterer miljø og rejser.
Mange danske husholdninger prioriterer miljø og rejser.
Foto: ANNONCE
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: ANNONCE: Mange danske husholdninger prioriterer miljø og rejser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ANNONCE: Mange danske husholdninger prioriterer miljø og rejser

I denne artikel kan du blive klogere på hvordan vi danskere prioriterer vores penge. Det er blevet det mere og mere almindeligt at danskere investerer deres penge i at forbedre deres hjem og på at opleve verden. Vi sætter også mere pris på miljøbevidste produkter. Det er bevist med de trends vi ser både rent økonomisk fra data som handelsforskning viser, men også debatter i TV og sociale medier som Facebook og Twitter.

Hvordan danskerne rejser.

Når det kommer til at budgettere er det vigtigt at prioritere hvad man vil forbruge sine penge på og dermed hvad man vil spare op til. Rejser bliver konsekvent prioriteret af mange dansker fordi de vil ud og se verden. Efterspørgslen efter gode ferier og især specielle ferier der tilbyder eksotiske lokationer og eksklusive hoteller er øget markant. Rejsebureauer som Vietnam Rejser sørger for at møde efterspørgslen.

Vi vælger denne form for luksus fordi vi synes at oplevelser er vigtigere end fysiske ting. Gode ferier bliver i vores hukommelse i mange år, nogle endda for livet og det sætter vi ekstremt høj pris på. Vietnam er blevet meget populært i den sidste tid alt eftersom vi har råd til at flyve længere væk og til mere eksotiske steder.

Singapore, Tokyo og Beijing er også blevet til populære by ferier. Blandt mange unge er interrail igennem Europa også et stort hit. De køber en billet der giver dem adgang til alt kollektivtrafik i de lande de vælger at rejse i og så spenderer de en måned på at rejse rundt i Europa. Skiferier er også stadig meget populære, især som familierejser. Mange rejser til Østrig eller Italien, men også Sverige og Norge. Det bliver også populært at hyre et lille hus oppe i fjeldet på skiferien.

Vores miljøvaner

Noget alle danskere er begyndt at prioritere meget mere er miljøet. Vi tænker os grundigt over hvilken mad vi køber og er nøje med at den har den rette stempel af miljøorganisationerne. Økologisk, svanemærket, bæredygtigt og genbrug er varme ord, som danskere er meget tiltrukket af. Firmaer som Dansk Miljøanalyse tjekker vores hjem og kontor efter mulige miljøfarer. Asbest er stadig i mange tage og vægge i gamle danske bygninger og det kan afgive kræftfremkaldende stoffer. Danmark er relativt lidt ramt af radon gas, men det er stadig noget der skal tjekkes før man bygger nyt.

Radioaktiv radon gas er stærkt kræftfremkaldende og gasens radioaktive kædeprodukter er ekstremt farlige, især for små børn der ikke kan tolerere meget. Gassen kan samles op og ved små jordskælv som sker en gang imellem, kan gasen blive løsladt ind i vores hjem. Derfor kan en temmelig stor andel gas blive løsladt på en gang og kan potentielt skade eller dræbe meget effektivt.

Flere og flere danskere bruger også tid og penge på at sortere i deres skrald for, at mindske deres miljøpåvirkning. Det bliver også mere populært at sætte solceller op på taget, især i de mindre befolket steder omkring i landet. København er berømt for deres gode kollektivsystem og massivt antal af cyklister.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk