4. juli 2020
LED pærer fra mrperfect.dk sparer dig for tusindvis af kroner.
LED pærer fra mrperfect.dk sparer dig for tusindvis af kroner.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: ANNONCE: LED pærer fra mrperfect.dk sparer dig for tusindvis af kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ANNONCE: LED pærer fra mrperfect.dk sparer dig for tusindvis af kroner

Hos Mrperfect.dk har vi gjort det til vores mission, at vi vil skabe godt indeklima i alle rum, med den rette belysning. LED står for "Light Emitting Diode" og betyder, at en pære består af lysdioder, som gør pærerne til en yderst miljøvenlig lyskilde, der er en rigtig god investering, da den på sigt vil spare dig utrolig mange penge på elregningen.

Vidste du at du kan spare udgiften til LED pærerne på elregningen indenfor få år?

LED pærer er en god investering på den lange bane

LED pærer bruger nemlig meget mindre strøm end traditionelle lyskilder og udleder også dermed også langt mindre CO2, dvs. at du både sparer en masse penge men også er med på bølgen af "grøn energi". LED er en billig løsning, da LED holder i længere tid, end andre pærer og spots ville gøre. Typisk vil en god LED pære og/eller lysstofrør bruge fem gange mindre strøm, end hvad halogener ville gøre.

For at sætte det op i kroner og øre, vil det betyde en besparelse på omkring 1000 kroner i løbet af en enkelt pæres levetid, og som vi allerede har været lidt inde på, så holder LED pærer meget længere, end halogenpærer gør Det er cirka 15.000 timer, groft sagt. En spare-pære vil derimod kun kunne holde i 10.000 timer – så selvom en LED pærer er lidt dyrere at købe her og nu, er det en besparelse i længden.

Vintersysler og grønne fingre

Vil man spare penge, samtidig med at man bruger vækstlamper om vinteren, kan LED være lige noget for dig. Her har du nemlig muligheden for at spare 55-75 procent på elregningen, samtidig med at du får det rigtige plantelys. Det kan dog være svært at vælge det rigtige LED-lys, men vi vil med glæde hjælpe dig til at finde den rigtige løsning til dig – for man skal ikke blot vælge den største, som man kan få fingrene i.

Se også et udvalg af billige lamper på Mrperfect.dk

De nyeste vækstlamper er oftest de bedste. Det er i hvert fald dem, som de fleste planter foretrækker eftersom, de nyeste vækstlamper har den nyeste teknologi. I vores laserpointer-kategori, har man også muligheden for at købe 3 stk. til blot 99.-, hvilket er en billig løsning, til den person som gerne vil spare penge.

Som vi allerede har nævnt, har vi også nogle af de kraftigste laserpointers. De billigste hos os, har en rækkevidde på over 1000 meter og er af den bedste kvalitet Vores laserpointers fås i forskellige farver. De mest populære er rød og grøn. Det er også disse vi anbefaler til vores nye kunder, da grøn og rød let kan ses med det blotte øje og man vil derfor altid kunne se rækkevidden. Lysstofrør er en energieffektiv lyskilde, der egner sig rigtigt godt til belysning på steder, hvor der er behov for meget lys, som f.eks. større lokaler. Lyskilden er også velegnet, hvis du har et enkelt sted i fx. stuen, der skal oplyses. Lysstofrør er en god investering for dig der ønsker maksimal belysning for en mindre elregning.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?