16. december 2017
12) Spar 60% på maling
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: ANNONCE: Køb maling billigt online og spar op til 60 procent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ANNONCE: Køb maling billigt online og spar op til 60 procent

Maling skal købes på nettet i 2017. Konkurrencen på nettet er steget støt og det skaber forbrugerfest på billig maling og tilbehør. Køb maling på nettet og spar helt op til 60 procent.

Uanset hvad det er du skal male, så kan der være mange penge at spare når du skal købe den maling du skal bruge. For at finde den bedste maling til den bedste pris, så anbefales det at søge efter det på internettet.

På internettet findes der mange måder at finde den billigste maling, men den findes typisk på lagre, hvor huslejen er billig, og hvor personalet er udskiftet med computere og smart logistik. Det holder omkostningerne nede, og dermed også prisen på malingen.

F.eks. finder du et stort udvalg af billig maling hos Nordicmaling

Maling er billigt som aldrig før

Uanset hvad det er du skal male, så kan der være mange penge at spare, når du skal købe den maling, du skal bruge. Det handler først og fremmest om at vælge den helt rigtige type maling, og her handler det om, hvilken overflade der skal males, og særligt om det for eksempel skal være noget der kan tåle fugt eller vand. F.eks kan du hos en af Danmarks største forhandler af billig maling Nordicmaling.dk, spare op til 60 procent Der er stor forskel på for eksempel maling til en stue og et badeværelse.

Find mere info og priser på indendørsmaling her

En anden vigtig faktor er tallet på det man kalder glans

Glans tallet betyder, hvor mange procent lak, der er blandet i malingen. Jo mere lak eller højere glans, jo mere skinner malingen, og jo nemmere bliver den at tørre af, uden at malingen ryger af. Glans 10-25 er den mest almindelige til vægge i børneværelser, gangarealer, bryggers, køkken og bad.

Vi har vægmalinger til alle rum. Mange vægmalinger hos Nordicmaling.dk er Sadolin vægmaling i bedste kvalitet enkelte er også svanemærkede.

Find priser på udendørsmaling på Nordicmaling

Jo mere glans der er i malingen, des dyrere kan den være

Når du bestiller din maling, så er det vigtigt, at du bestiller den helt rigtige mængde, og ikke køber mere end du absolut lige skal bruge. Følgende tre gode råd hjælper dig til den helt rigtige besparelse på optil 60 procent.

1) Søg på internettet.
2) Vælg maling fra netbutik.
3) Hav styr på mængde og undgå derved spild.

Hvis du følger disse tre enkle tips, så vil du hurtigt kunne spare mange hundrede og måske tusinde kroner på maling.

Aldrig har der været købt så meget maling online som nu, og tendensen fortsætter. Der kommer flere nye leverandører til, og konkurrencen bliver holdt oppe. Det er godt for kunderne, at de mange leverandører må kæmpe om kundernes gunst, og hele tiden være oppe på dupperne, hvis de skal holde kunderne i butikken.

Det stiller høje krav til kvalitet på maling, service og leveringsbetingelser. Ligesom i mange andre brancher, vil denne branche opleve, at der på et tidspunkt bliver for mange udbydere, en reduktion bliver påkrævet. Det plejer at ske helt automatisk ved at nogle begynder at opkøbe andre, på den måde holdes et naturligt antal levedygtige forretninger i branche.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk