16. december 2017
7) Hvor finder man billigst reparation af iPhone
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: ANNONCE: Hvor finder man billigst reparation af iPhone?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ANNONCE: Hvor finder man billigst reparation af iPhone?

Hos Telerepair tilbydes markedets bedste priser og den bedste service hele vejen rundt – uanset om du ønsker at købe, sælge eller reparere din iPhone. Telerepair, både opkøber samt sælger istandsatte smartphones & tablets og kan reparere alle slags tekniske enheder såsom smartphones, tablets og computere.

Find priser og info på iphone reparationer hos Telerepair København

Alle services er samlet ét sted – teamet er nogle af Danmarks dygtigste teknikere med flere års erfaring tager sig af dinenhed. Når du får repareret din enhed hos os er den derfor i trygge hænder og bliver repareret under kontrollerede forhold og med nogle af de allerbedste reparationsdele på markedet.
Ødelagt enhed? Find din enhed på Telerepairs hjemmeside, vælg skaden og gå til kassen, indtast oplysninger og betal.

Din iPhone skal erstattes med kvalitetsdele

Ellers kan du besøge en af de fysiske butikker i København. Hos IPhone specialisten er man opsat på, at levere en toppræstation, hver gang vi får en iPhone ind på værkstedet, og vi giver den samme behandling, som var det vores egen.

Reparation af iPhone 4, 5, 6 og 7 skal foretages af certificerede eksperter som også er meget ansvarlige, vi udskifter for eksempel ikke defekte komponenter eller andet, fra brugte gamle telefoner. Vi bruger nye reservedele hele vejen igennem i vores reparation af specielt iPhone 7, og derfor kan du trygt lade din iPhone blive fikset her. Din iPhone bliver efterset og repareret af vores IT- ingeniør som kun benytter reservedele af bedste kvalitet.

12 måneders garanti på alle iPhone reparationer

Derfor kan vi give dig 12 måneders garanti på alle vores reparationer. Det findes ikke lige eller magen til, og vi er ret stolte over denne tryghedsgaranti til vores kunder.
Vi tilbyder reparation af iPhones til byens absolut bedste priser, udført af eksperter med mange års erfaring.

Apples iPhone er en af verdens mest solgte smartphones, og vi har specialiseret os i deres produkter her hos IPhone specialisten. Det er meget avanceret teknologi og det er ikke bare lige, at sætte sig ind i Apples lækre og smarte iPhones, iPads og iPods.

Dygtige og erfarne reparatører

Vi har gjort alt for at uddanne vores dygtige personale, så de kender til alle typer af iPhones, så de kan reparere dem alle for vores kunder.
Vores teknikere er helt opdaterede på de nyeste modeller, og har stor erfaring med alle foregående også. Vi laver Danmarks bedste og billigste iPhone reparationer, og det er vores kunder glade for.

Når man reparerer iPhones, så skal man have respekt for den meget avancerede teknologi som Apple har valgt at bruge. Det betyder også, at man så vidt muligt skal benytte sig af originale reservedele ved reparationer. Det gør vi også. Nogle gange kan vi bruge de samme komponenter med et andet navn fra samme fabrik, men det betyder ikke, at det ikke er originalt. Det er samme produkt, men bare en smule billigere, og det mærker du også som kunde – vores reparationer er bedst og billigst.
IPhone specialistens fysiske butik og værksted ligger på Nørrebrogade i København, kom indenfor med din Iphone og lad os se hvad vi kan gøre for dig.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk