14. december 2017
Online shopping
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: ANNONCE: Derfor køber danske forbrugere i stigende grad møbler på nettet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ANNONCE: Derfor køber danske forbrugere i stigende grad møbler på nettet

For blot ti år siden valgte de fleste danske forbrugere at besøge en lokal møbelforhandler, når der skulle købes møbler, men det har tilsyneladende ændret sig med tiden. Det er i hvert fald et faktum, at mange forbrugere shopper møbler online. Hvorvidt udviklingen vil fortsætte med samme høje fart er svært at forudsige, men alting peger i øjeblikket på, at e-handel er kommet for at blive.

Omtrent 3,4 millioner danskere handler varer eller tjenester på internettet, så det er svært at komme uden om, at danskerne virkelig har taget e-handel til sig. Der bliver handlet en verden af forskellige varer, hvor møbler naturligvis også er repræsenteret.

Der er mange gode grunde til at købe møbler online

Danskerne har efterhånden erfaret, at der er mange gode grunde til at købe møbler online. Det er i første omgang værd at se på, hvilke varer og tjenester der bliver købt via internettet i vores moderne tidsalder. Du kan blive lidt klogere på det herunder:

1. Billetter til teater, koncerter, biograf m.v.
2. Billetter til fly, tog eller færge
3. Tøj, sports- og fritidsudstyr
4. Overnatning i forbindelse med ferie
5. Møbler, legetøj

Det mest interessante er, at møbler hører til blandt de varer og tjenester, der bliver brugt flest penge på online. Dermed er der ingen grund til at stille spørgsmålstegn ved, om det virkelig er så populært at bestille møbler via danske webshops. Interessen for at købe møbler på nettet er ifølge Danmarks Statistik størst blandt mænd og kvinder i aldersgruppen 25-34 år og 35-44 år.

Danske forbrugere fremhæver gladeligt, hvilke fordele der er ved at handle på nettet. Muligheden for at handle uanset tid og sted er en de fordele, som bliver fremhævet allermest. Er der noget danskerne kan lide, så er det fleksibilitet, og netop fleksibilitet får man med e-handel. Det betyder også, at du kan handle møbler, uanset om du befinder dig derhjemme, eller om du sidder i bussen.

Konkurrencedygtige priser

Det store udvalg og de konkurrencedygtige priser er også nogle af de fordele, som bliver fremhævet af danskerne. Fordelene er mange, så du bør for din egen skyld stifte bekendtskab med, hvor nemt og favorabelt det er at købe møbler til hjemmet via internettet. Der er gode chancer for, at du kan spare mange penge på dine fremtidige møbler, hvis du vælger at støtte nogle af de mange webshops. Mangler du møbler til din bolig, så besøg webshoppen vi linker til her.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk