13. december 2018
SN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: ANNONCE: 3 B2B online brancher i vækst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ANNONCE: 3 B2B online brancher i vækst

I de fleste virksomheder er der masser af tid og penge at spare ved at foretage en lang række indkøb online. Det er også grunden til, at online indkøb ser en stigning i en række brancher.
Noget af det, der nok er lettest at købe online er kontorartikler. Om du skal købe lidt eller meget, så findes der en hel del sites i dag, hvor du kan bestille alt fra papir og blækpatroner til whiteboards og makuleringsmaskiner til levering på dit firmas adresse på kort tid.

Få overblikket over produktkategorier og varenumre på din skærm, og få leveret alle skriveredskaber og papirvarer som post-it-blokke, labels og printerpapir med kort leveringstid uden at behøve forlade adressen. Der er ikke noget at sige til, at det er ved at blive normen.

Ofte er der en udmærket telefonservice knyttet til onlinebutikkerne, så der er hjælp at hente, hvis man er i tvivl om, hvilket produkt der er det rette til det behov, din virksomhed har.

Kontorartikler har altid været en nødvendighed.

Man kan købe langt mere online end blot kontorartikler. Der er mange mindre værktøjer og maskiner, der kan købes på nettet, hvor de typisk fås billigere end i de fysiske butikker. Og igen er det let at få overblik over varerne, når man ser dem på skærmen, og skulle man bestille det forkerte, så kan de returneres relativt nemt, så man kan få bestilt det rette.

Stregkodescannere i bredt udvalg online

En ting, der i stigende grad købes på nettet, er stregkodescannere. Der findes mange forskellige typer, og det er selvfølgelig vigtigt, at du får købt netop det produkt, der er bedst til brug i din virksomhed.

Man kan få både trådløse scannere, fastmonterede scannere og små håndscannere, der er lette at manøvrere rundt med. Vælg en leverandør, som har et bredt udvalg, så du kan sammenligne og læse om fordele og ulemper ved den ene eller den anden type. Også når scanneren bliver leveret kan du få brug for service, så din nye scanner kan blive sat op til at fungere i din sammenhæng. QBS er en af de leverandører, det bliver fremhævet når der skal opsættes lager med stregkodescannere koblet til.

Find udstyret til dit storkøkken på nettet

Om du skal bruge en isterningmaskine, en ovn eller en industriel frituregryde, så er der alle muligheder for at finde udstyret til dit storkøkken på nettet. I stedet for at løbe fra forretning til forretning, så kan du på nettet finde alt, hvad du har brug for på en enkelt hjemmeside.

På hjemmesiden gastroudstyr.dk kan du finde alt til dit storkøkken. Her kan du scrolle gennem deres store udvalg af maskiner og forskellige typer af tilbehør. Om du er ansvarlig for udstyret i et lille pizzakøkken, en kantine eller et restaurantkøkken, så vil du på siden kunne finde alt det udstyr, som får et moderne køkken til at fungere effektivt og pålideligt.

Hvad du end måtte stå og mangle, så vil du kunne finde det på hjemmesiden, hvor du også kan få rådgivning til valg af de rette produkter, så du får udstyret dit køkken med lige netop de maskiner og redskaber, der er brug for til dit formål. Se det store udvalg på hjemmesiden: https://gastroudstyr.dk.