19. april 2019
ad billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Årets højdepunkter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets højdepunkter

Der sker så mange ting i løbet af et år. Både store og små begivenheder, forandringer, glæde, sorg, måske større beslutninger eller nye bedre vaner er kommet i hus. De fleste føler sig ikke ældre, trods tiden går. Men oplever det derimod, når de ser børnene vokser sig store og hurtigt går fra at bruge sut, lege med en bamse til de er lidt små pinlige over forældrene. Det samme oplever de, når de bemærker at deres forældre ældes og måske ikke kan det samme som før.

Uanset hvad, så er det nogle gange rart hvis tiden kunne stå stille, bare en kort pause, så man har tid til at nyde øjeblikket, mindes hvad der er sket i den forløbne tid og glæde sig til de kommende stunder.

Gensyn med minderne

Det er altid rart at mindes de gode ting, der er sket. Og mange tager fotos af diverse begivenheder, øjeblikke, situationer, men ofte bliver billederne i deres digitale arkiv på computeren. Man får ikke lige gjort noget ved det, eller bruger kun få billeder. I hvert tilfælde bliver billederne ikke fremkaldt og sat i fotoalbum lige så ofte som mange gjorde tidligere.
Men det er nu herligt at mindes og der er nogle gode måder, som ikke er for omstændige.

Lav en fotocollage. Vælg de øjeblikke, som betyder mest og print dem ud derhjemme. Sæt dem i billedrammer, som enten hænger sammen eller hæng dem op tæt på hinanden. Man kan også tage en stor billederamme og sætte dem alle op som collage. Eventuel klip og klistre. Skriv datoer, hvad mindet er eller små beskeder. Hæng collagen op i hjemmet, hvor de kan ses. Det giver anledning til glæde og mange snakke.

Lav en fysisk fotobog online. Nu kan man heldigvis sende sine digitale fotos af sted via internettet og for eksempel få lavet en fotobog som årbog med årets højdepunkter. Man kan lave en bog for hvert år og tage dem frem lige så ofte lysten melder sig. Enten alene eller sammen med familien, venner med videre. Det er en herlig måde at mindes på og viser livets gang. Find inspiration blandt andet hos CEWE til hvordan man kan komme i gang og hvilke måder, de kan opsættes på. Det er også en god gaveide til bedsteforældrene.

Lav en fotokalender. Man kan nemt sidde hjemme og flikke det sammen på computeren. Her skal man blot bruge 12 fotos som man overfører digitalt. Det er rigtig hyggeligt at vende et nyt blad hver måned og så se et herligt minde, som bliver hængende indtil næste måned. Man kan vælge temaer såsom barnets udvikling år for år eller et nyt familiemedlem hvert måned.

Forglem mig ej
Det er nemmere at nyde, men også huske de gode øjeblikke ved at være omgivet af sine minder i billedform, enten på væggen, i en fotobog eller kalender. Man får nogle forunderlige detaljer og farver med. Man kan nærmest lugte det salte vand, da hele familien var på stranden eller mærke vinden, da man fangede sin første fisk fra kutteren ude på havet.