19. januar 2020
adv
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 8 steps til at bygge drømmehuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

8 steps til at bygge drømmehuset

Det er vigtigt at finde den rigtige idé til selve boligen til at starte med. Derfor er det godt at have en arkitekt med til de første møder. En professionel arkitekt kan komme med idéer og inputs til, hvordan jeres idéer kan implementeres rent praksis i huset. Arkitekten kan forklare, hvordan I får funktionerne og æstetikken til at gå op i en højere enhed, som resulterer i at I får det hus, som I drømmer om.

Læs mere herunder omkring de fem steps der skal til for, at I går fra en tom grund til at stå med jeres eget drømmehus.

1. Mødet hvor idéerne skal udfoldes

Når I skal til at bygge drømmehuset, så er det første skridt, at i skal i gang med et idémøde. Til selve idémødet skal I komme med idéer til, hvordan huset kommer til at se ud. Det er også her, hvor alle de ønsker I har til boligen, skal komme til udformning af boligen.

Det er disse elementer og idéer, som huset skal bygges ud fra. Det er derfor vigtigt, at alle de idéer I har til boligen, bliver drøftet til dette møde.

2. Start med en god skitse

Når I har fået idéerne på plads, så er det blevet tid til at udarbejde en skitse over huset med alle idéerne inkluderet. Dette kaldes et skitseforslag. På den måde vil I nogenlunde vide, hvordan huset skal se ud.

Der kommer et tidspunkt, hvor selve idéen til huset skal konkretiseres. Det betyder, at alle idéerne skal ned på papiret. Skitseforslaget skal være med til at indikere, mere konkret, hvor lang tid projektet kommer til at tage og nogenlunde, hvor meget projektet kommer til at koste i sidste ende.

3. Godkendelsen fasen

Den tredje fase er godkendelsesfasen. Her handler det om at få alle de rigtige godkendelser og tilladelser. Den vigtigste fase er godkendelsesfasen, da det er her alt det arbejde, man planlægger skal godkendes.

Derfor er det her, man ved, om projektet bliver til noget eller ej, eller om der skal laves ændringer i forhold til den oprindelige plan for huset. For eksempel skal man have en byggetilladelse fra kommunen før man kan få lov til at bygge et hus, og hvis man ikke får denne tilladelse, så er der ikke noget drømmehus.

Det er også derfor, at det er en god ide at have en professionel, som kan hjælpe med udarbejdelse af skitseforslaget i trin 2.

4. Projektet udspecificeres

I trin fire bliver projektet udspecificeres. I denne periode bliver de endelige informationer gjort klar til at få en mere specifik tidsplan for byggeriet. Dertil skal der også vælges, hvilke materialer der skal bruges til huset, og der skal beregnes energiforbruget og udarbejdes arbejdsbeskrivelserne. I Bilka tilbudsavis kan du ofte finde nogle materialer af høj kvalitet, men til en væsentlig billigere pris end hvis du tilfældigt bevægede dig ind i en byggeforretning.

Efter opbyggelsen af dit drømmehus, kan du også gøre dig et klogt valg ved at besøge Bilkas tilbudsavis igen, når du skal finde grill til haven, havemøbler til din terrasse, unikke møbler til din spisestue eller finde inspiration til småting, som kan sætte en sidste hånd på dit endelige drømmehus.

5. 1,2, 3 go

Når I kender til hele byggeri, og hvilke arbejdsopgaver der skal laves indenfor de forskellige felter, så kan I selv gå i gang med at arbejde på huset, eller I kan finde nogle håndværkere, som kan hjælpe jer til byggeprojektet.

6. Nu skal der bygges

I sjette fase, byggefasen, der kan muligvis opstå nogle problemer med byggeriet. I kan risikere, at håndværkerne konstant ringer i jeres arbejdstiden, og har brug for svar på noget tekniske i forhold til byggeriet. Hvad gør I så?

Hvis det skulle ske, så er det godt at have en arkitekt eller en byggesagkyndig til at følge med i byggeriet.

7. Robotplæneklipper test

Når man først har bygget et hus, så er det vigtigt, at haven også er på plads. For at få den på plads, er det en god ide at få slået græsset jævnligt. Hvis man har et fuldtidsjob, så kan det være lidt meget også at skulle slå græsset i weekenderne. Derfor kan i med fordel købe en robotplæneklipperm, som kan sættes til et par gange, så græsset altid vedligeholdes pænt og nydeligt.

Hvis I har svært ved at beslutte jer for, hvilken robotplæneklipper der passer bedst til jeres drømme og behov, så kan i på Bomagasinet.dk finde den bedste robotplæneklipper test.

8. Spar penge på indkøb

Når man har brugt en del penge på at få bygget sit drømmehus, så er det en god ide at spare penge på sit daglige budget. Du kan med fordel se på de forskellige tilbudsaviser og udarbejde en madplan ud efter, hvad der er på tilbud. Desuden er det ikke sikkert, at der bliver så meget tid til at stå i køkkenet i timevis, og derfor kan en tilbudsavis også give dig noget inspiration til, hvilke lette og hurtige retter du kan lave til aftensmad.

På den måde sparer I penge på det daglige madbudget, og I kan nemmere finde ud af hvad I skal spise i løbet af ugen, se Netto tilbudsavis her.
Tak for du læste med. Jeg håber på, at du er blevet inspireret til at bygge eller få bygget jeres drømmehus.

kimbino