16. oktober 2021
Spareråd
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 6 gode spareråd som alle kan foretage sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

6 gode spareråd som alle kan foretage sig

Vi kan alle sammen bruge flere penge, om det så er til at betale vores gæld af eller til den næste ferie er helt op til os selv. Ofte er vores fokus på, hvordan vi kan tjene flere penge, men det er ofte lettere at spare penge i stedet for.

Vi håber, at du kan bruge nogle af disse råd til noget, så du kan få råd til det, som du har tænkt på længe.

Rådene er lavet i samarbejde med Spumanti.

Cykel på arbejde eller kør med andre

Du kan spare penge og komme i bedre form, hvis du dropper bilen eller bussen og i stedet for cykler på arbejde. Hvis du har 10 km til dit arbejde, så kan du sagtens cykle derhen. Mange arbejdspladser har endda bad i dag, så der er nærmest ingen undskyldning for ikke at benytte denne besparelse.

Hvis du har længere til arbejde så find ud af, om du ikke kan køre med nogle andre. På den måde kan I allesammen spare penge.

Spar på vand og el

De fleste kan spare en del penge om året på vand og el. F.eks. kan du begynde at slukke helt fra tv osv. i stedet for at lade det stå på standby. Vi ved godt, at det er dejligt, at du kan tænde dit fjernsyn med det samme, men det er ikke ligefrem det mest nødvendige.

Når det kommer til vand, er det især vigtigt, at du tænker over, hvor lang tid du går i bad. Hvis du først sparer på vandet her, så kan du spare mange penge hvert eneste år. har lavet en god guide til, hvordan du kan spare på vandet.

Spis mindre kød

Det sjove er at mange af de råd, som hjælper din økonomi også hjælper miljøet. Vi hører hele tiden, at vi skal spise mindre kød. Men mange af os er ikke særlig gode til at gøre det. Hvis du begynder at spise mindre kød, så kan du spare mange hundrede kroner hver eneste måned.

Benyt Stop Madspild

I dag kan du hente mad på centraler i hele landet, fordi vi ikke længere ønsker at smide god mad ud. I gamle dage skulle du blive skralder for at få adgang til det mad. En skralder var en, som fandt mad fra skraldespanden uden for supermarkedet. Men nu kan alle komme og hente mad. Det gør, at du kan spare vanvittig mange penge ved at spise alt det mad, som alligevel skulle være blevet smidt ud.

Tjek dine mobil- og internetregninger

Der er ofte mange penge at hente, hvis du holder øje med nye gode tilbud, når det kommer til din mobilregning. Der er benhård konkurrence på mobilområdet, og det betyder, at du kan spare penge, hvis du skifter rundt mellem dem.

Det samme kan du gøre med dit internet, og der er ingen grund til at betale ekstra penge for den slags. Der er en del sjovere ting, som du kan bruge penge på.

Betal de højeste renter ud først

Det er altid muligt at betale et lån ud hurtigere end planlagt og på sider som laanpenge-nu.dk kan du hurtigt få overblik over om det kan betale sig at betale nogle af dine lån med høje renter ud ved at optage et nyt lån.

Har du ekstra penge til overs skal du altid kigge efter det lån du har med den højeste ÅOP selvom det kan virke fristende at betale det mindste af først. Ellers snyder du bare dig selv for en besparelse.

Rejser du til udlandet i år?