25. maj 2020
ønskeliste
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 3 ting, der hitter på kvinders ønskelister

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

3 ting, der hitter på kvinders ønskelister

Artiklens indhold er udarbejdet i samarbejde med Sirup og Södahl. Artiklen kan indeholde betalte links.

Det kan både være svært at vide, hvad man selv skal ønske sig, men det kan være mindst lige så svært at vide, hvad man skal give andre, der ikke har nogle specifikke ønsker. Derfor har vi samlet en liste med 3 ting, som altid hitter og er populære på kvinders ønskelister. På den måde kan du selv hente lidt inspiration til din kommende ønskeliste, eller måske endda få gaveidéer til din partners, mors, søsters eller venindes næste fødselsdag?

Tilbehør til boligindretningen

Hvis der er noget, der går rent hjem hos kvinder, så er det nips og tilbehør. Det gælder både tilbehør til køkkenet, badeværelset, stuen, kontoret og soveværelset. I alt sin enkelthed: Tilbehør til hele boligens indretning. Til eksempelvis køkkenet kan det være alt fra dækkeservietter til lysestager, vaser, servietholder, knivblokke, opbevaring til tørprodukter og meget andet. Drejer det sig derimod om tilbehør til badeværelset, kan det være håndklæder, stearinlys, kurve til opbevaring, små kasser til vatrondeller og vatpinde, sæbedispensere og sæbeskål. Mulighederne er mange, og det handler blot om at tænke, hvad der rent praktisk mangler, og hvad der kan sætte prikken over i’et rent indretningsmæssigt.

Elegante tilføjelser til garderoben

Dette er en sand favorit, og modetøj og -tilbehør er også altid noget, der hitter på kvinders ønskelister. Det kan være alt fra designertasker til flotte kjoler, bluser, jakker, tørklæder og fodtøj. Typisk er der tale om elegante tilføjelser, som man umiddelbart ikke selv lige går ud og køber, og især Lollys Laundry er populær for tiden med deres feminine og elegante design. De skaber modetøj til den stilbevidste kvinde, der ønsker at udtrykke din sensualitet og femininitet gennem elegant og funktionelt modetøj.

Funklende og glinsende smykker

Det kommer nok ikke bag på nogen, at hvis der er én ting, som med garanti er på kvinders ønskelister, så er det smykker. Det er ikke nødvendigvis meget dyre smykker, men derimod smykker man kan bruge til hverdag og fest, og som nemt kan give ens look det sidste pift. Det gælder alt fra øreringe til armbånd, ringe, halskæder, ankelkæder og ure, som på fineste vis kan tilføre personlighed og elegance til et look. Smykkerne findes i et væld af design og materialer fra forskellige brands, og det giver dig mulighed for at finde smykker, som både er iøjnefaldende og vovede samt mere afdæmpede og klassiske smykker.

Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?