25. juni 2019
a1049
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 3 nye gadgets, som kommer ind i danskernes hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

3 nye gadgets, som kommer ind i danskernes hjem

Teknologierne har efterhånden lavet deres indtog i mange danske hjem. Det kan i dag ses på vores forbrug, og det er blevet mere populært end nogensinde før at holde sig opdateret på gadgets og elektroniske dimser.

Når det kommer til gadgets, så er det dog en stor verden. Hvilke teknologier er det lige, man skal holde øje med – og hvilke har man egentligt set før?
Det kan alt sammen være lidt svært at holde styr på – så her er 3 ting, som er kommet til den danske hverdag.

Kloge assistenter gør hverdagen lettere

I lang tid var det en drøm for science-fiction nørderne – en robot, som du kunne bede om at slukke lyset, tænde for kaffemaskinen og meget mere, bare ved at tale til den.

Men i dag er det blevet en realitet! Med produkter såsom Google Home eller Amazon Echo, så er det lige pludseligt meget tæt på at føles mere som end film end som teknologisk virksomhed.
Disse gadgets kan samtidig kobles op på mange andre teknologier. Det gør, at man med de personlige assistenter kan få dem til at rulle smarte gardiner fra, tænde for forskellige hvidevarer eller måske endda tage et opkald fra din telefon og sende det til dine trådløse hovedtelefoner!

Hold øje med indeklimaet med en data logger

Data logger, som koncept, er meget simpelt. Det er bare et produkt, som har til formål at gemme forskellige slags data for dig, så du kan se dem senere.
Men mange af de nye data loggers udvikles specifikt til indeklimaet. Det kan nemlig være meget fordelagtigt at forstå, hvordan dette virker. Originalt blev det udviklet til virksomheder, hvor indeklima og temperatur gjorde en stor forskel for produktionen.

I dag er der dog flere af dem, som er kommet ind i de danske hjem. Med en bestemt dataloggersoftware kan du nemlig se luftkvalitet, lydniveauer, temperaturer og meget mere, afhængigt af den gadget, som du vælger.
Indeklimaet er vigtigt, og det er mange danskere blevet klar over. Med sådan en løsning, så er det let at rette op på.

Dronerne er blevet den nyre underholdning

Dronerne har efterhånden gjort deres indtog på det danske teknologimarked. De smarte, fjernstyrede helikoptere kan mere og mere end nogensinde før.
Nogle af dem kan styres med din smartphone, og er så små, at de nærmest kan haves i lommen. Andre er store og kan flyve flere kilometer, før de skal tilbage igen.

Og brugen af disse droner er mange. Nogle bruger dem til underholdning, hvor der eksempel ræses med andre droneejere. De er også populære til fotografi og videooptagelser, fordi man kan få vinkler, som man aldrig ville få, medmindre man har samme budget som en Tv-station.
Ja mulighederne er mange, og der er ingen tvivl om, at danskerne har taget disse finurlige gadgets til sig. Hvis du vil lære mere, og måske vide, hvordan du finder den bedste drone, så læs videre på linket. Jo hurtigere du gør det, jo hurtigere kan du komme med på fremtidens bølge!