30. marts 2020
3 gode grunde til at benytte dig af virksomhedsdata
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 3 gode grunde til at benytte dig af virksomhedsdata

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

3 gode grunde til at benytte dig af virksomhedsdata

For de fleste virksomheder er det både vigtigt for sikkerheden og værdifuldt for forretningen at lære kunder og samarbejdspartnere godt at kende. Virksomhedsoplysninger på kunder og samarbejdspartnere kan være vigtige både før, under og efter en handel eller aftale. Data og analysevirksomheden Bisnode er Europas største leverandør af disse data og tilbyder flere forskellige produkter med virksomhedsdata, som du kan anvende til at komme i gang med at arbejde datadrevet. Med de rette virksomhedsdata får du nemlig det bedst mulige grundlag for at træffe de rigtige beslutninger.
Vi har samlet tre gode grunde til, at du bør benytte dig af data, når du skal træffe beslutninger på vegne af din virksomhed.

Du undgår usikkerhed og kredittab ved at kende til de nødvendige virksomhedsoplysninger

Med adgang til data om dine kunder og samarbejdspartnere får du mulighed for at lave analyser, hvor du kan kombinere dine interne datakilder med Bisnodes virksomhedsinformationer. Med de fyldestgørende og up-to-date virksomhedsoplysninger har du altid den nyeste viden og historik, du skal bruge om dine kunder og samarbejdspartnere. Disse data kan du benytte til at få overblik over risici og potentiale og dermed undgå kredittab og bedrageri.

Du sparer både tid og penge ved at samle alle virksomhedsoplysninger i ét værktøj

Med en database over virksomheder fra hele verden samlet i ét værktøj, kan du hente detaljeret virksomhedsinformation om både virksomheder og deres beslutningstagere. Denne viden kan du bruge til alt fra søgning efter leads og overvågning af virksomhedens væsentlige aktiviteter til direkte virksomhedsdata omkring både dine kunder og samarbejdspartneres økonomiske situation. Det hele er samlet i ét værktøj, så du sparer både tid og penge ved ikke at skulle søge på tværs af forskellige systemer.

Med indsigt i hvem du handler med, kan du kan træffe de rette databaserede beslutninger

Med adgang til en virksomhedsdatabase får du altså vigtige virksomhedsinformationer, som du kan bruge til at træffe datadrevne beslutninger vedrørende dine kunder, leads og samarbejdspartnere. Med adgang til disse virksomhedsoplysninger kan du altid reagere hurtigt, og du kan formindske usikkerheden ved vigtige beslutninger som for eksempel kreditvurderinger eller handler med nye kundesegmenter. Med adgang til Bisnodes virksomhedsdata fra enten Danmark, Norden eller hele verden, kan du indhente al den viden om dine kunder, som du har brug for, for at træffe de rigtige datadrevne beslutninger, inden du indgår en handel eller et samarbejde. Læs mere her.