18. januar 2019
ferie
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 3 fantastiske destinationer til din sommerferie på Sjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

3 fantastiske destinationer til din sommerferie på Sjælland

Har du planer om at holde sommerferie i Danmark? En sommerferie hjemme i Danmark behøves hverken være kedelig eller kold. Der findes mange unikke destinationer, hvor du kan få en god sommerferie. I denne artikel har vi samlet vores tre yndlingsdestinationer på Sjælland, som du bør overveje til din sommerferie.

Spændende oplevelser i Gilleleje

Den første destination, som du bør overveje til en god ferie på Sjælland, er Gilleleje, der ligger i den nordlige del.

Gilleleje er en populær destination, der hvert år tiltrækker turister både fra Danmark og andre lande. Gilleleje er kendt for at være et godt turistmål, med mange forskellige oplevelser, så der er noget for enhver smag.

Gilleleje er en livlig turistby om sommeren, hvor der foregår mange forskellige aktiviteter. Gilleleje er samtidig havneby, hvilket er med til at bidrage til de spændende aktiviteter i sommermånederne.
Gillelejes vandt i 2017 titlen som Danmarks mest kreative by, der handler om at gøre byen til et sted, hvor folk finder sig godt tilpas, samt har et godt erhvervs- og kulturliv. Det fortæller dermed lidt om, hvordan Gilleleje løbende sørger for at udvikle byen.

Hvis du har lyst til at bruge et par dage af din sommerferie i Gilleleje, kan du finde et sommerhus i Nordsjælland. Det kan du blandt andet gøre hos Ferieboligweb.

Storbyferie i København

Når vi snakker om gode steder at holde ferie på Sjælland, er vi selvfølgelig nødt til at have København med på listen.

I København kan du opleve lige det du har lyst til, om det så er en teatertur, shopping eller en aften i byen.
Du kan med andre ord få en storbyferie med alt hvad det indebærer ved at tage til København.

I København kan du besøge mange forskellige attraktioner, som hvert år tiltrækker mange turister – både danske og udenlandske.
Du kan blandt andet besøge Tivoli, Zoologisk have, Rundetårn, Den Blå Planet, Nationalmuseet, Rosenborg Slot eller nogle af de mange andre populære seværdigheder.

Ved at tage på byferie i København, får du samtidig unikke muligheder for at slappe af. Du kan fx finde massage i København, som du kan se mere om her. Ved at få en massage i ferien, får din krop de bedste betingelser for virkelig af slappe af, hvilket er vigtigt for at få en god ferie.

Flot natur i Odsherred

Den sidste destination, som du uden tvivl skal besøge i det sjællandske, er Odsherred.
Odsherred er en sand perle, når det gælder naturoplevelser og hyggelige familieaktiviteter, og det er derfor en perfekt feriedestination til børnefamilien.

I Odsherred finder du en lang række af forskellige aktiviteter, der kan ramme rammerne om en hyggelig ferie for hele familien. Der er flot natur herunder nogle lækre strande som fx Skærby Strand eller Ordrup Strand der er blandt Danmarks bedste badestrande.

I Odsherred kan du også besøge en af de hyggelige havne, der ligger i Odsherred og omegn. Rørvig havn er fx en idyllisk havn, hvor I kan spise en god is på havnekajen, mens I kigger på de flotte både.
I Odsherred finder du også spændende museer og muligheder for at få en hyggelig aften på en god restaurant. Du kan både finde gode restauranter og hyggelige caféer eller smage lidt af den gode vin fra Ørnberg Vingård.

Der er derfor gode muligheder for at få en uge eller to til at gå med forskellige oplevelser i Odsherred. Du kan finde overnatning flere steder i Odsherred, så I kan slå jer ned i et par dage uden problemer.
Hvis du kunne tænke dig flere gode idéer til din sommerferie, kan du finde inspiration til spændende rejser og gode ferieoplevelser på feriefronten.dk.