10. juli 2020
image1
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 10 Sjove ting at lave på en regnvejrsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

10 Sjove ting at lave på en regnvejrsdag

Regnvejrsdage har vi nok af i Danmark, men heldigvis er der masser indendørs aktiviteter, som er mindst lige så hyggelige som det man kan lave udendørs. Vi har samlet en liste over de bedste bud

  • Lav en dejlig morgenmad. Der er ingen bedre måde at starte dagen på, end at spise en rigtig lækker morgenmad med æg, pølser, ost, frugt eller hvad du ellers er til. Sæt noget god musik på og tag dig god tid.
  • Syng og dans. Det er godt at få afløb for noget energi, hvis ikke det er muligt at være udenfor. Når du synger og danser får du motion og bliver samtidig glad. Og ingen kan se dig, så du kan bare give den gas.
  • Tag en lur. Når det alligevel regner, kan du benytte dig af muligheden for at få indhentet noget søvn og slappet af. Det er sundt for krop og sind and tage en dejlig lur.
  • Lær noget online. Der er masser muligheder når det kommer til online kurser og tutorials. Hvis der er noget du altid har drømt om at kunne, er det måske nu du skal kaste dig ud i det. Ligemeget hvad din interesse er, kan du være helt sikker på at finde et kursus på nettet.
  • Læs en god blog. Nu er tiden til at få læst alle de blogindlæg du ikke har tid til ellers. Opskrifter, guides, sjove historier, skønhed og sport. Der findes en blog til ethvert emne.
  • Prøv lykken med online spil. Bring lidt liv og farve til en grå og trist dag. Hos Simbagames casino kan du prøve lykken i et væld af underholdene og eventyrlige spil. Online spil er ikke blot en sjov måde at bruge sin tid på, du har også mulighed for at vinde ret imponerende pengepræmier. Du kan både spille på spilleautomater og bordspil såsom Poker. Der er altid noget for enhver smag, uanset om du er den klassiske eller mere eventyrlystne spiller. Hvad er bedre end sjov med muligheden for en jackpot?
  • Spilmaraton. Ejer du en spillekonsol? Inviter nogle venner over og hold spilmaraton! Det er både sjovt og hyggeligt at spille med og mod sine venner. Og i denne moderne verden kan I sågar spille sammen online, hvis ingen af jer føler for at skulle ud i regnen.
  • Se en god film. Lav eventuelt en rigtig hyggekrog med dyner, puder, madrasser og masser slik og popcorn. Uanset om du gør det alene eller med en partner/ven, er det ekstra hyggeligt når det regner udenfor.
  • Læs en god bog. Regnvejr og bøger hører sammen, det ved vi alle. Der findes så mange bøger i mange forskellige kategorier. Det er bare at give sig i kast med dem. Lad dig selv forsvinde ind i en anden verden af magi og fortælling, eller lad dig inspirere af en god selvbiografi. Muligheder er der nok af.
  • Spil med venner. Ludo, Kalaha, Backgammon... Nogle gange kan vi godt glemme, hvor sjovt det faktisk er at spille de gode gamle spil med vores venner. Måske er det det sådan en dag skal bruges på? Vi husker nok alle hvor underholdende det var, at være helt viklet ind i et godt spil Twister.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?