21. juni 2021
Før-efter-billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spar penge i morgen – pas på dine fliser i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spar penge i morgen – pas på dine fliser i dag

At vedligeholde sine terrassefliser er ikke en omkostning. Det er en investering. Sådan siger Claus Møller, som er Driftschef i Nanos tone. På langt sigt kan det nemlig blive langt dyrere, hvis du ikke vedligeholder dine fliser, og derfor tidligere må ud at investere i nye. Eller også må man affinde sig med grimme og ødelagte fliser. Men hvad kan vi så gøre for at forlænge vores flisers levetid?

En flise-makeover der holder

Måske har du før overvejet at give dine fliser en skønhedsbehandling. Fik du gjort noget ved det? Ellers er det måske på tide.

“Mange tænker på fliserens som noget, der bare gør fliserne pæne her og nu. Men der er en del mere i det”, påpeger Claus Møller.

Når Nanostone er ude og rense fliser hos en kunde, gør de nemlig ofte mere end det.

“Mange vælger at bestille os til både at foretage en dybdegående rensning, herefter desinficere fliserne, og til sidst imprægnere fliserne med vores unikt beskyttende Nanostone Imprægnering. Dermed bliver fliserne ikke bare pænere på kort sigt – vi sikrer også, at algerne har dårlige vækstbetingelser fremover”, fortæller Nanostone driftschefen.

Før

Efter

Glæden ved en god imprægnering

Imprægneringen kan du anskue som en form for fremtidssikring. Med en god imprægnering undgår du at alger, flisepest og følgevirkninger, såsom ujævne fliser og frostsprængninger, bliver et problem i den nærmeste fremtid. Det bliver simpelthen sværere for algerne at få fat.

Og det er vigtigt, fordi følgevirkningerne fra alger og flisepest decideret kan ødelægge dine fliser. Når det øverste, fine lag er slidt af flisen (f.eks. pga. syreregn), bliver flisen mere åben og sårbar og risikoen for frostsprængninger i flisen øges – og så bliver det svært at komme tilbage til en pæn flise.

“Flere og flere af vores kunder følger heldigvis tankegangen om, at udgifter til vedligeholdelse af deres fliser kan betragtes som en investering, fortæller Claus Møller fra Nanostone. Hvis de ikke selv har oplevet frostsprængninger osv. i sine fliser, så kender de nogen, der har. Så de betaler gerne lidt nu, for at undgå problemer senere.”

Og de problemer som Claus Møller beskriver her, kan nemlig føre til, at man må ud at købe helt nye fliser. I hvert fald hvis man vil have en god udsigt. Og det er både en større belastning på pengepungen og på miljøet.

Før

Efter

Jo flottere fliser, jo flottere have

Mange vælger at få gjort noget ved deres havefliser, fordi det gør meget for havens samlede udtryk. Når fliserne er fine og rene, græsplænen er nyslået og hækken står knivskarpt – så er haven for alvor klar til årets sommerfest.

Hvis du også er klar til at lave en fremtidsinvestering af dine fliser, så kan du kontakte Nanostone for gratis råd, vejledning og tilbud her nanostone.dk

Før

Efter

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?