5. juni 2020
Jan
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jan omlagde sine små lån: Sparer 12.000 kr. hver måned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jan omlagde sine små lån: Sparer 12.000 kr. hver måned

Skal du ud og rejse, så vil du aldrig bare vælge det første og bedste hotelværelse eller flybillet. Du går på jagt efter et godt tilbud, derfor skal du heller ikke vælge det første og bedste lån, men finde det billigste lån.

Hos DigiFinans har de specialiseret sig i at sammenligne lån, så du kan få det billigste lån på markedet. Det er en gratis service, som ikke koster dig noget, men til gengæld kan den spare dig for flere tusind kroner.

I gamle dage gik man til sin bankrådgiver, og vedkommende fandt et godt ”tilbud” til dig, hvis du skulle låne penge. Men bankerne er også forretninger, der skal tjene penge, så måske er deres tilbud ikke så gode alligevel.

”Det virker jo helt fjollet at gå ned i sin egen bank og kæmpe for at få et lån, når man nemt og enkelt kan gøre det online, hvor man samtidig ikke skal stille sikkerhed i noget”, siger elektrikeren, Jan Petersen, efter han havde lavet en online ansøgning på DigiFinans.

Det er en ny digital tidsalder, vi lever i, og det er ikke alle de gamle banker, der kan leve op til den nye tid.

Udfyld låneansøgningen nu og sammenlign uforpligtende lånetilbud.

Gratis at spare penge

Det koster dig ikke noget at undersøge, om du kan spare penge på dine lån. Så der burde faktisk ikke være noget, som holder dig tilbage fra at finde ud af, om du kan spare penge på dit nuværende lån.

”Hver gang jeg skal købe noget, uanset om det er en flybillet eller ny støvsuger, bruger jeg sammenligningstjenester, der kan hjælpe mig med at finde det bedste og billigste produkt, så hvorfor skulle jeg ikke også gøre det ved lån?”, siger Henrik Nielsen, der til dagligt arbejder som renovationsmedarbejder.

DigiFinans er en af de bedste tjenester både i Danmark og Norden til at sammenligne banker og skaffe de billigste lån til forbrugerne.

Det eneste, du skal gøre, er at sende én ansøgning, så sender DigiFinans den videre til flere forskellige banker. Her kan der være konkurrence om dig som kunde, hvilket er med til at sænke den rente, du bliver tilbudt.
Med bare ét lån skal der kun betales omkostninger én gang, og du skal ikke forholde dig til månedlige gebyrer og afdrag på mange forskellige lån.
En låneansøgning flere banker - Start din ansøgning her og få flere uforpligtende lånetilbud.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?